AyeCam Beveiligingscamera – Met App - WiFi - Bewegingssensor - Incl. 32GB SD - Huisdiercamera

4570045
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Je gaat een dagje weg en laat je huis onbewoond achter. Een goede kans voor inbrekers om toe te slaan. Alleen al de gedachte dat iemand ongevraagd jouw huis binnenkomt maakt je angstig en onrustig. Ga daarom met een veilig gevoel de deur uit met de AyeCam Beveiligingscamera.

Leg alles wat je lief is vast met de AyeCam Beveiligingscamera. Of je nu op je slaapkamer ligt, op kantoor aan het werk bent of in de achtertuin ligt te zonnen; de beveiligingscamera houdt jouw waardevolle spullen altijd goed in de gaten.

Jouw voordelen:
Weet wanneer er inbrekers binnen zijn – De beveiligingscamera heeft een ingebouwde bewegingssensor zodat jij direct een melding krijgt.
Overal te gebruiken, wanneer je maar wilt – De camera is draadloos te gebruiken. Zet hem daarom overal neer waar jij hem nodig hebt.
Houd elke hoek van de kamer in de haten – De camera is 360º roteerbaar via de handige app op je telefoon. Hierdoor zie jij in HD-kwaliteit precies wat er gebeurt. Zelfs in het donker!

HD 1080P Beeldkwaliteit + Nachtzicht + 360º View
De AyeCam Beveiligingscamera beschikt over een hoge beeldkwaliteit. Ben dieven en indringers dus te makkelijk af door ze haarscherp op beeld vast te leggen. Overdag, maar ook ’s nachts wanneer de nachtzicht functie te werk gaat. Samen met de 360º view maakt dit de perfecte combinatie om al jouw waardevolle spullen op de meest veilige manier op te bergen.

Bewegingsdetectie
Wil jij uit jouw bed gealarmeerd worden wanneer er “onverwachts bezoek” binnen stormt? Dan ben je bij AyeCam op het juiste adres. De AyeCam Beveiligingscamera beschikt namelijk over een bewegingssensor waarbij er direct een alarm afgaat wanneer iemand door het gescande gebied loopt.

Veelzijdig te gebruiken
Wil jij jouw baby in de gaten houden terwijl deze onrustig ligt te slapen? Of jouw dementerende vader die wel eens in zijn eentje op pad gaat ’s nachts? Of misschien wel je partner in de gaten houden wanneer je van huis bent? Waar je de beveiligingscamera ook voor gebruikt, er is altijd wel een passende manier om deze in te zetten.

Opslagruimte in de Cloud
Al jouw beeldmateriaal op één veilige plek: dat is mogelijk met de AyeCam Beveiligingscamera. Sla alles gemakkelijk op in de Cloud en ben ervan verzekerd dat waardevol beeldmateriaal nooit zomaar verloren gaat. Een inbreker kan jou dus niet te slim af zijn door de camera of SD kaart te vernietigen, want jij hebt al het beeldmateriaal ten aller tijde ter beschikking.

Ontvang het totale AyeCam Beveiligingspakket
1x AyeCam Camera
1x Oplaadsnoer
1x Adapter
2x Schroeven
1x SD kaart 32GB
1x Nederlandse handleiding

Let op!
Deze beveilingscamera werkt alleen op het 2,4 GHz netwerk en niet op het 5 GHz netwerk. Heeft u thuis internet dat op 5 GHz werkt? Dan kunt u helaas deze beveilingscamera niet gebruiken. Ook raden wij aan dat het wachtwoord van u netwerk geen speciale tekenst bevatten zoals ~!@#$%^&*(). Dit verhinderd namelijk uw wifi verbinding.

Eigenschappen van de AyeCam Beveiligingscamera
Te gebruiken via Cloud- of SD opslag;
Inclusief geluidsrecorder;
HD 1080P Beeldkwaliteit + Nachtzicht + 360º view;
Ingebouwde bewegingssensor;
Te gebruiken op je telefoon met de AyeCam App.

SD Kaart niet geleverd
Heeft u een bestelling bij ons gedaan, maar kunt u de SD kaart niet vinden? Mail ons dan direct dan zoeken wij het voor u uit, en sturen desnoods een nieuwe SD kaart dezelfde dag nog uw kant op.

Productveiligheid
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven naar de hoogste productveiligheid voor onze klanten. Onze producten zijn daarom voorzien van een CE-marketing en zijn daarmee door de strenge, Europese keuringen gekomen. Dit product is daarom helemaal veilig in gebruik.

100% Tevredenheidsgarantie
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

Bestel vandaag nog de AyeCam Beveiligingscamera en ga met een veilig gevoel de deur uit!

Specificaties

  • Merk: AyeCam
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720256929857
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Buiten / binnengebruik: Binnen en buiten
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 4x10x5 (LxBxH)
  • Camera resolutie: 1024 x 1080

Beoordelingen

Gesponsorde producten