AZDome FullHD achter camera

3878962
29.50
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AZDome FullHD achter camera
29.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Uitgerust met de betrouwbare en krachtige GalaxyCore 2053 beeldsensor neemt deze rear cam op in haarscherpe beeldkwaliteit. De camera is IP68 waterproof en kan dus op zowel de bumper als de achterruit worden gemonteerd. Hij wordt geleverd met één en een set schroefjes zodat hij eenvoudig en stevig kan worden geplaatst. Hij heeft een kijkhoek van 140 graden.

Eenvoudige installatie

De achter camera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond en met één druk op het scherm kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven.

Inparkeer hulp

Voor de AZDome FullHD achter camera is geen aparte voeding nodig, de camera krijgt stroom via dezelfde kabel waarmee hij is verbonden met de voorste camera. Er is wel een aparte aansluiting meegeleverd die kan worden verbonden met de voeding van het achteruitrijd licht. In dat geval zal het beeld van de achter camera volledig op het LCD scherm worden weergegeven wanneer de auto in zijn achteruit versnelling wordt gezet.

De laatste firmware voor AZDome is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: AZDome
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 2112888679556
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten