AZDome GS63H 4K 1CH Wifi GPS dashcam

3899136
99.00
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AZDome GS63H 4K 1CH Wifi GPS dashcam
99.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De AZDome GS63H is uitgerust met de laatste Novatek 96660 chip. In combinatie met de OV4689 4.0MP sensor filmt de camera in haarscherpe 4K (2880p*2160p) met 24fps, uniek voor dashcams. Deze chip staat bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende beeldkwaliteit, ook in het donker. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kunnen met de dashcam foto's in 12M pixels worden gemaakt.

Wifi compatibiliteit

Doordat de AZDome GS63H is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

128gb ondersteuning

De AZDome GS63H ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 12 uur in FullHD gefilmd worden.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

2.4 inch LCD scherm

Door het grote 2.4 inch LCD scherm op de GS63H is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

De laatste firmware voor AZDome is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: AZDome
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: AZDome GS63H, Houder met zuignap, Dual USB Sigarettenvoeding, USB kabel (3.3 meter), Kabelclips (5 stuks), Kabeltrimmer, Bedankkaartje, Handleiding
  • EAN: 2112345679020
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten