AZDome M330 FullHD Wifi dashcam

3995418
54.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AZDome M330 FullHD Wifi dashcam
54.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een unieke eigenschap van deze M330 FullHD Wifi dashcam is het heldere 1.0 inch TNT-scherm. Op het scherm wordt weergegeven welke instellingen er momenteel worden gehanteerd en hoe lang de huidige opnameduur betreft. 

SC3335 Sensor Night vision

De M330 FullHD Wifi dashcam filmt met zeer hoogwaardige FullHD 1920x1080p en levert met name in het donker uitmuntende prestaties. De SC3335 sensor in deze dashcam garandeert kraakheldere video's, zelfs in de nacht.

Dual-Band Wifi

De M330 FullHD Wifi dashcam is uitgerust met 2.4 en 5.0 GHz Dual-Band Wifi. Doordat deze dashcam is uitgerust met Wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

Automatische Time Lapse parkeerstand

Deze dashcam heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde een foto en wordt dit later als video afgespeeld. Dit heeft een kenmerkend karakter waardoor het lijkt doorgespoeld. Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Let op: Voor het gebruik van de automatische parkeerstand is de AZDome Continue voeding USB-C vereist, de parkeerstand kan niet handmatig worden in- en uitgeschakeld.

90° draaibaar

De body van de M330 FullHD Wifi dashcam is 90 graden draaibaar en kan daarom altijd goed op de weg worden gericht.

De laatste firmware voor AZDome is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: AZDome
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: AZDome M330, Zelfklevende houder, Autolader (3,3 meter), Kabelclips (5 stuks), Kabeltrimmer, Electro statische sticker (2x)<br/>Handleiding
  • EAN: 2112888680682
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten