Babyauto - Aitana - Autostoel

4621245
299.99
Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Babyauto - Aitana - Autostoel
299.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Babyauto Aitana i-Size Autostoel: Veiligheid en Gemak in Één

De Babyauto Aitana i-Size Autostoel biedt ultiem comfort en veiligheid voor je kleintje tijdens elke autorit. Met zijn 360-graden draaibare ontwerp en ISOFIX-bevestigingssysteem combineert deze autostoel gemak met topklasse bescherming, waardoor het een ideale keuze is voor ouders die het beste willen voor hun kinderen.

Veiligheid Eerst

De Aitana i-Size Autostoel voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen en biedt geavanceerde bescherming tegen zijdelingse impact en botsingen. Het ISOFIX-bevestigingssysteem zorgt voor een stevige en stabiele installatie in je auto, waardoor de autostoel veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens onverwachte manoeuvres.

360-Graden Draaibaar Ontwerp

Het unieke 360-graden draaibare ontwerp van de autostoel maakt het gemakkelijk om je kind in en uit de stoel te plaatsen, zonder gedoe of moeilijke manoeuvres. Dit maakt het ook eenvoudig om de stoel van rijrichting te veranderen, waardoor je kind altijd comfortabel en veilig kan reizen, ongeacht de auto waarin je rijdt.

Comfortabel en Praktisch

Met zijn zachte bekleding, verstelbare hoofdsteun en rugleuning biedt de Aitana i-Size Autostoel optimaal comfort voor je kleintje tijdens lange autoritten. De afneembare bekleding maakt het gemakkelijk om de stoel schoon te houden, terwijl de verstelbare functies ervoor zorgen dat de autostoel met je kind meegroeit.

Duurzaam en Stijlvol Ontwerp

Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een duurzaam ontwerp, is de Aitana i-Size Autostoel gebouwd om lang mee te gaan. Het strakke en stijlvolle ontwerp past perfect in elke auto-interieur, terwijl de robuuste constructie ervoor zorgt dat de autostoel bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar (0-36 kg)
  • Voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen
  • 360-graden draaibaar ontwerp voor gemakkelijk in- en uitstappen
  • ISOFIX-bevestigingssysteem voor een stevige installatie
  • Comfortabele en verstelbare functies voor optimaal comfort

Met de Babyauto Aitana Autostoel kunnen jij en je kleintje met een gerust hart genieten van veilige en comfortabele autoritten, waar je ook naartoe gaat.

.

Productspecificaties

  • Merk: BabyAuto
  • EAN: 8435593702086
  • Autostoelgroep: Groep 0/1/2/3 (van 0 tot 36kg)
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten