Babyauto - Capax - Autostoel

4621240
149.99
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Babyauto - Capax - Autostoel
149.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bescherming op Maat: BabyAuto Capax Autostoel voor Groeiende Kinderen

Met de Babyauto Capax i-Size Autostoel kunnen oudere kinderen van 4 tot 12 jaar oud comfortabel en veilig reizen. Deze autostoel is ontworpen met het oog op maximale veiligheid en biedt tegelijkertijd het comfort dat grotere kinderen nodig hebben tijdens lange autoritten.

Veilig en Betrouwbaar

De Capax i-Size Autostoel voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen en is uitgerust met een stevig ISOFIX-bevestigingssysteem voor optimale stabiliteit. Met geavanceerde bescherming tegen zijdelingse impact en een verstelbare hoofdsteun zorgt deze autostoel voor een veilige reiservaring voor je kind, zelfs tijdens langere ritten.

Verstelbare Hoofdsteun

Een belangrijk kenmerk van de Capax i-Size Autostoel is de verstelbare hoofdsteun, waardoor de autostoel kan meegroeien met je kind. Hierdoor kan de autostoel worden aangepast aan de lengte en het gewicht van je kind, waardoor het comfort en de veiligheid worden geoptimaliseerd gedurende de hele gebruiksduur.

Comfortabel en Ergonomisch Ontwerp

De i-Size Autostoel is ontworpen met het comfort van je kind in gedachten. De zachte bekleding en ergonomische vormgeving zorgen voor een comfortabele zitpositie tijdens lange autoritten. Bovendien bieden de ademende materialen een aangename omgeving, zelfs op warme dagen. Ontdek naast onze capax autostoelen ook onze andere varianten zoals de Muugi en Aitana autostoel voor kinderen.

Duurzaam en Praktisch

De Capax i-Size Autostoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Met zijn praktische ontwerp en eenvoudige installatie is deze autostoel een handige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele oplossing voor hun grotere kinderen.

Belangrijkste Kenmerken:
  • i-Size gecertificeerd voor maximale veiligheid
  • Verstelbare hoofdsteun voor optimaal comfort en veiligheid
  • Comfortabel en ergonomisch ontwerp
  • Geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg (4 tot 12 jaar)
  • Duurzaam en praktisch ontwerp voor langdurig gebruik

Met de Babyauto i-Size Autostoel kunnen oudere kinderen veilig en comfortabel reizen, zodat jullie beiden kunnen genieten van elke autorit

.

Productspecificaties

  • Merk: BabyAuto
  • EAN: 8435593701799
  • Autostoelgroep: Groep 2/3 (van 15 tot 36kg)
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten