Babyauto - Muugi - Autostoel

4621246
299.99
Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Babyauto - Muugi - Autostoel
299.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Babyauto Muugi i-Size Autostoel voor baby's

De Babyauto Muugi i-Size Autostoel voor baby's biedt comfort en veiligheid voor je kleintje tijdens elke autorit. Geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud en met een gewicht van 0 tot 36 kg, is deze autostoel ontworpen om mee te groeien met je kind en tegelijkertijd maximale bescherming te bieden.

Veiligheid Voorop

De Muugi i-Size Autostoel voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen en is uitgerust met een stevig ISOFIX-bevestigingssysteem voor optimale stabiliteit. Het biedt geavanceerde bescherming tegen zijdelingse impact en zorgt voor een veilige reiservaring voor je kleintje, vanaf de eerste autorit tot aan de tienerjaren.

Comfortabel en Ergonomisch Ontwerp

De autostoel is ontworpen met het comfort van je kind in gedachten. Met zachte bekleding en een ergonomisch ontwerp zorgt het voor een comfortabele zitpositie tijdens lange autoritten. De verstelbare hoofdsteun en rugleuning bieden extra comfort en ondersteuning voor groeiende kinderen.

Handige Kenmerken

De Babyauto Muugi i-Size Autostoel heeft handige functies zoals een verstelbare hoofdsteun en een 5-puntsgordelsysteem voor optimale veiligheid. Het eenvoudige installatieproces maakt het gemakkelijk om de autostoel voor baby's in verschillende auto's te gebruiken, terwijl de afneembare bekleding het schoonmaken en onderhouden van de autostoel vereenvoudigt.

Duurzaam en Praktisch

Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een duurzaam ontwerp, is de Muugi i-Size Autostoel ontworpen om lang mee te gaan. Het veelzijdige ontwerp maakt het geschikt voor gebruik gedurende vele jaren, waardoor het een praktische investering is voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele autostoel voor baby's.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar (0-36 kg)
  • Voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen
  • Comfortabel en ergonomisch ontwerp
  • Verstelbare hoofdsteun en rugleuning voor groeiende kinderen
  • Eenvoudige installatie met ISOFIX-bevestigingssysteem

Met de Babyauto Muugi i-Size Autostoel kunnen jij en je kleintje genieten van veilige en comfortabele autoritten, waar je ook naartoe gaat.

 

.

Productspecificaties

  • Merk: BabyAuto
  • EAN: 8435593701836
  • Autostoelgroep: Groep 0/1/2/3 (van 0 tot 36kg)
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten