BabyAuto - Nauna - Zitverhoger - Grijs

4618961
49.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BabyAuto - Nauna - Zitverhoger - Grijs
49.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Veiligheid en Comfort van de Babyauto Nauna Zitverhoger in het Grijs

De Babyauto Nauna Zitverhoger in het grijs biedt niet alleen een veilige, maar ook een comfortabele rijervaring voor je kleintje. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en zwarte afwerking is deze booster een stijlvolle toevoeging aan elke auto. Laat je kinderen genieten van elke rit, wetende dat ze veilig en comfortabel zitten.

Veiligheid voorop met ISOFIX Aansluiting

Deze Boosterseat is uitgerust met een ISOFIX aansluiting, wat zorgt voor een stevige en veilige bevestiging in de auto. De ISOFIX haken aan de achterkant van het zitje zorgen voor een snelle, eenvoudige en veilige installatie. Zelfs in auto's zonder ISOFIX bevestigingspunten kan de booster worden geïnstalleerd dankzij de handige inklapbare ISOFIX haken.

Comfortabel en Praktisch Ontwerp

De Babyauto Nauna Zitverhoger is niet alleen veilig, maar ook uiterst comfortabel. Met zijn zachte bekleding en armleuningen zit je kleintje niet alleen veilig vast, maar ook heerlijk comfortabel tijdens de rit. De bekleding is bovendien afneembaar en wasbaar, waardoor je de booster eenvoudig schoon kunt houden, zelfs na de meest avontuurlijke ritten.

Kenmerken voor Optimaal Comfort

Deze zitverhoger is ontworpen met het oog op comfort en gemak. De eenvoudige montage door het geïntegreerde ISOFIX systeem maakt het installatieproces moeiteloos. Met een gewichtsbereik van 22 tot 36 kg is deze zitverhoger geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en groottes. De comfortabele armsteunen en het duurzame kunststof frame met ergonomische vorm zorgen voor een aangename rijervaring voor je kleintje.

Conclusie: Kies voor Veiligheid en Comfort met de Babyauto Nauna Zitverhoger

Met de Babyauto Nauna Zitverhoger ben je verzekerd van optimale veiligheid en comfort voor je kleintje tijdens elke autorit. Dankzij het ISOFIX systeem en de zachte bekleding kunnen ouders met een gerust hart de weg op, wetende dat hun kind veilig en comfortabel zit. Ontdek de Babyauto Nauna Zitverhoger in het zwart op FerryGut.nl en maak van autorijden een plezierige en zorgeloze ervaring voor het hele gezin.

.

Productspecificaties

  • Merk: BabyAuto
  • EAN: 8435593701751
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Textiel

Beoordelingen

Gesponsorde producten