Babybad + bad transat + thermoter + borstel en kam + schaar + Babyvlieg

4508050
69.41
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Babybad + bad transat + thermoter + borstel en kam + schaar + Babyvlieg
69.41
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het THERMOBABY badpakket voor de eerste leeftijd combineert de essentiële benodigdheden voor het babybaden. Het is badtijd! Dit badpakket voor de eerste leeftijd ondersteunt de baby het beste bij zijn eerste hulp.
* Producttype: - Compleet pakket voor babybaden, - Economisch, - Bruikbaar vanaf de geboorte, - Aanpasbaar aan alle badkamers
* Geslacht: gemengd
* Garantie (²): 2 jaar
* Merk: THERMOBABY
* Certificeringen en normen: Bad en ligstoel: Norm: EN 17022: 2018
* Productbeschrijving: Het is badtijd! Dit badpakket voor de eerste leeftijd ondersteunt de baby het beste bij zijn eerste hulp. Het bestaat uit een badkuip, een badligstoel, een thermometer, een borstel en een kam, een schaar en een babyvlieg. , Dit pakket is verkrijgbaar in slechts één kleur: charmant grijs., Het LUXE bad is stabiel, robuust en tegelijkertijd zuinig! Er is ook een aftapplug aanwezig, zodat u de badkuip eenvoudig kunt legen! Uitgerust met een rand waar babybenodigdheden zoals spons en zeep in passen, is dit bad praktisch tijdens het baden! Het LUXE bad kan in een groot bad worden geplaatst. De vorm van de Atoll ligstoel is zo ontworpen dat de baby in een ideale positie ligt. Dit badligstoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 8 maanden (lengte minder dan 70 cm en gewicht minder dan 8 kg). Door de ronde vormen wordt het lichaam van de baby zachtjes ondersteund en kan hij vrij bewegen. Perfect om de baby te wassen en in alle gemoedsrust met hem te spelen! De zuignappen bevestigen de ligstoel aan de bodem van de badkuip. Dankzij de lipjes aan weerszijden van de zitting zijn ze gemakkelijk te verwijderen. Dankzij het digitale thermometerdisplay wordt een bad geven op de juiste temperatuur kinderspel! Het LCD-scherm geeft de temperatuur weer zodra de thermometer zich in het water bevindt. Het geeft de temperatuur weer tussen 35° en 40° C. De borstel en kam zijn ontworpen voor de kwetsbaardere hoofdhuid van baby's. De borstel is met name samengesteld uit nylondraden waardoor hij ultraflexibel en zacht is., De schaar met ronde uiteinden, licht en klein, is ontworpen voor gemakkelijk gebruik dankzij de grote inkepingen., De babyafzuiger met handmatige zuigkracht is praktisch als de neus van de baby heeft het heel druk. Om dit te doen, verspreidt u een beetje fysiologisch serum in het neusgat van de baby voordat u de neustip daar voorzichtig plaatst. Zuig zachtjes en herhaal de handeling in het andere neusgat om de neusholtes van de baby vrij te maken.
* Afmetingen: Afmetingen verpakking: 1000*600*300 mm
* Kleur(en): Grijs
* Soort publiek: Baby
* Afvoersysteem: Stekker
* Hoofdkleur: Grijs
* Type badkuip: Vast
* Leeftijd (vanaf): 0 maanden - Geboorte

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 3023191483299

Beoordelingen

Gesponsorde producten