Barbie: DreamHouse Adventures - Nintendo Switch

4469674
47.40
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Barbie: DreamHouse Adventures - Nintendo Switch
47.40
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Barbie: DreamHouse Adventures kopen voor Nintendo Switch

Sluit je voor de allereerste keer aan bij Barbie en haar vrienden in Barbie: DreamHouse Adventures voor Nintendo Switch! Creëer je eigen Barbie DreamHouse-ervaring en stap binnen in een wereld vol plezier en avontuur.

Verken het Barbie DreamHouse met haar vrienden en kleed je in modieuze outfits om klaar te zijn voor foto's! Ontmoet Barbie's coolste vrienden, zoals 'Brooklyn' Roberts, Renee, Daisy, Teresa, Nikki, en natuurlijk de enige echte Ken! Leer ook haar familie kennen: haar zussen Skipper, Stacie en Chelsea, en haar ouders meneer en mevrouw Roberts.

In dit spel draait alles om jouw DreamHouse. Ben je een interieurontwerper in de dop? Help dan mee om elke kamer op te fleuren met prachtig behang en schitterende decoraties. Maak van het DreamHouse jouw Dreamhouse en ontwerp het precies zoals je wilt.

Bovendien kun je jezelf helemaal uitleven in de keuken met koken en bakken. Probeer heerlijke recepten en verras je vrienden met je culinaire talenten. Of ontspan in de tuin en ontdek de vreugde van tuinieren, terwijl je je favoriete groenten en fruit kweekt.

En als je toe bent aan een make-over, bezoek dan de kapsalon in het DreamHouse. Ontwerp en probeer talloze verschillende kapsels om je look te vernieuwen en helemaal in stijl te zijn.

Met talloze activiteiten zoals dansen, minigames en geweldige pool parties, biedt Barbie: DreamHouse Adventures een wereld vol plezier en mogelijkheden. Dus kleed je aan in prachtige prinsessenjurken of ontspan in supercomfortabele pyjama's, want er is een outfit voor iedereen! Beleef samen met Barbie en haar vrienden een onvergetelijke tijd in jouw eigen droomhuis op de Nintendo Switch!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk hier de gameplay van Barbie: DreamHouse Adventures!

Productspecificaties

  • Merk: Mindscape
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Mindscape
  • EAN: 5056635604804
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten