Basey Apple Watch 1-8 / SE - 42/44/45 mm Bandje Stof Nylon Apple Watch Band Smart watch Bandje

3928773
10.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Trendzone-BV
3,4 Sterren
Basey Apple Watch 1-8 / SE - 42/44/45 mm Bandje Stof Nylon Apple Watch Band Smart watch Bandje
10.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stijlvol en praktisch stoffen bandje ideaal voor de Apple Watch 1-8 / SE (42/44/45 mm)

  • Superieur draagcomfort
  • Modieus & eenvoudig te gebruiken ontwerp
  • Uitgebreid kleurenpalet beschikbaar
Geef je smartwatch een frisse uitstraling met ons bruine trendy stoffen bandje van BASEY perfect passend bij Apple Watch 1-8 / SE (42/44/45 mm). Dit zacht en ademend stoffen bandje combineert comfort met casual elegantie en biedt bescherming tegen dagelijks gebruik. Met een eenvoudig verstelbare gesp past het bandje moeiteloos om elke pols, waardoor het naadloos integreert met het design van jouw Apple Watch 1-8 / SE (42/44/45 mm).
Het stoffen bandje van BASEY is een uitstekende keuze voor elke gelegenheid, of je nu naar kantoor gaat, geniet van een vrije dag, of je bezighoudt met dagelijkse activiteiten, het verhoogt je stijl op elke moment.

Uitmuntend draagcomfort
Het zachte, ademende materiaal van het stoffen bandje zorgt voor een comfortabele, huidvriendelijke ervaring die geschikt is voor langdurig dragen. De verstelbare gesp zorgt voor een flexibele en betrouwbare pasvorm, waardoor je smartwatch stevig om je pols blijft in alle situaties. Dit stoffen bandje van BASEY voor de Apple Watch 1-8 / SE (42/44/45 mm) is ontworpen om je comfort en stijl te bieden gedurende de hele dag.

Modieus en gebruiksvriendelijk
Dit bandje is ontworpen met een focus op mode en functionaliteit, waardoor je Apple Watch 1-8 / SE (42/44/45 mm) een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse look wordt. De gemakkelijk aan te passen bandlengte en het simpele gespsysteem maken het eenvoudig om je stijl te veranderen wanneer je maar wilt. Het veelzijdige ontwerp biedt niet alleen comfort, maar ook een trendy look die geschikt is voor iedere gelegenheid.

Keuze uit een breed scala aan kleuren
Ons stoffen bandje van BASEY is verkrijgbaar in een veelvoud van kleuren, afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Of je voorkeur nu uitgaat naar levendige tinten of gedempte kleuren, we hebben een optie die bij jou past. Voor degenen die een subtiele esthetiek waarderen, bieden we ook kleuren aan die de natuurlijke charme van je Apple Watch 1-8 / SE (42/44/45 mm) onderstrepen.

Maak je smartwatch-ervaring compleet met ons comfortabele en modieuze stoffen bandje van BASEY speciaal ontworpen voor de Apple Watch 1-8 / SE (42/44/45 mm). Het is de perfecte keuze voor iedereen die comfort, casual chic en functionaliteit zoekt. Bestel nu en ontdek de ideale combinatie van dagelijks gemak en stijl!

Uitsluitend geschikt voor:
  • Apple Watch 1-8 / SE (42/44/45 mm) (controleer voor de zekerheid je model voordat je bestelt)

Merkspecificatie:
  • BASEY

Productspecificaties

  • Merk: Basey
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720724827715
  • Kleur: Bruin

Beoordelingen

Gesponsorde producten