Basey Samsung Galaxy A35 5G Screenprotector Tempered Glass Beschermglas - Transparant

4569600
7.95
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Trendzone-BV
3,4 Sterren
Basey Samsung Galaxy A35 5G Screenprotector Tempered Glass Beschermglas - Transparant
7.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Super heldere premium camera screenprotector geschikt voor de Samsung Galaxy A35

  • Optimale bescherming van de camera
  • Slank ontwerp & gebruiksvriendelijk
  • Onveranderde foto- en videokwaliteit
Bescherm de camera van je Samsung Galaxy A35 met onze hoogwaardige camera screenprotector, zorgvuldig ontworpen om de lens te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Vervaardigd uit premium gehard glas, biedt deze camera protector uitstekende weerstand tegen dagelijkse slijtage. Het ultrafijne ontwerp sluit perfect aan op de camera van je Samsung Galaxy A35, waarbij het de helderheid en scherpte van je opnamen behoudt.
Een essentiële toevoeging voor dagelijks gebruik, ideaal voor zowel professionele shoots als het vastleggen van dagelijkse momenten, deze camera screenprotector garandeert bescherming zonder in te boeten aan beeldkwaliteit.

Superieure camera bescherming
Dit robuuste gehard glas is ontworpen om je camera lens te beschermen tegen stoten en krassen, waarbij de lens intact blijft. Een anti-vingerafdruk coating houdt de lens helder en vrij van vlekken, terwijl de hoge mate van transparantie zorgt voor onveranderde beeldkwaliteit. Speciaal ontworpen geschikt voor de Samsung Galaxy A35, biedt deze camera screenprotector optimale veiligheid voor je fotografie avonturen.

Gebruiksvriendelijk en slank
Deze camera screenprotector past naadloos op je camera lens, waarbij gebruiksgemak centraal staat. De installatie is eenvoudig, zonder risico op luchtbellen, dankzij de meegeleverde installatiehulpmiddelen. Het dunne ontwerp zorgt ervoor dat je camera gebruiksvriendelijk blijft, compatibel met de meeste hoesjes. Bescherm je Samsung Galaxy A35 camera zonder afbreuk te doen aan functionaliteit.

Gegarandeerde beeldkwaliteit
Geniet van ongehinderde kwaliteit van foto's en video's met onze kristalheldere camera screenprotector. Deze bescherming behoudt volledige transparantie en beïnvloedt de beeldkwaliteit of kleurintensiteit van je opnamen niet. Ideaal voor wie de originele kwaliteit van hun Samsung Galaxy A35 camera wil beschermen.

Maak je fotografie-uitrusting compleet met deze elegante en doeltreffende BASEY camera screenprotector geschikt voor de Samsung Galaxy A35. De perfecte keuze voor iedereen die uitmuntende bescherming en helderheid voor hun camera essentieel vindt. Bestel nu en ervaar de superieure bescherming voor je camera!

Uitsluitend geschikt voor:
  • Samsung Galaxy A35 (controleer voor de zekerheid je model voordat je het bestelt)

Merkspecificatie:
  • BASEY

Specificaties

  • Merk: Basey
  • EAN: 8720724869999
  • Geschikt voor telefoon merk: Samsung
  • Geschikt voor telefoon model: Samsung Galaxy A35

Beoordelingen

Gesponsorde producten