Basey Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) Kinderhoesje Foam Case Hoesje Cover Hoes

4488169
15.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Trendzone-BV
3,4 Sterren
Basey Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) Kinderhoesje Foam Case Hoesje Cover Hoes
15.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Levendige en solide foamcase, geschikt voor de Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 tablet

  • Buitengewone veiligheid
  • Opbeurend & kindgericht design
  • Verkrijgbaar in een scala aan vrolijke kleuren
Bescherm de tablet van jouw kind optimaal met onze groene en stevige schuimbeschermhoes, zorgvuldig ontworpen voor het energieke en speelse gedrag van jouw kind. Deze robuuste bescherming, gecreëerd uit eersteklas schuimmateriaal, biedt ongeëvenaarde bescherming tegen vallen, stoten, en de alledaagse kleine ongelukjes. Het design, gericht op kinderen, uitgerust met handvatten of speelse figuren, is niet alleen aantrekkelijk voor de jonge gebruiker, maar sluit ook perfect aan op de afmetingen van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 tablet.
Een essentiële hoes voor ieder kind. Geschikt voor spel, educatie of simpel vermaak, deze hoes staat garant voor gebruik in elke situatie.

Buitengewone veiligheid
Het zorgvuldig geselecteerde schuim is speciaal gekozen voor zijn schokabsorberende eigenschappen, waarmee de tablet van jouw kind beschermd blijft tijdens zelfs de meest ruige avonturen. Met dikke, zachte randen voor extra bescherming tegen krassen en stoten, en een duurzaam, slijtvast materiaal, biedt deze hoes langdurige veiligheid. Met deze beschermhoes voor de Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019, kan jouw kind elke dagelijkse uitdaging aan.

Opbeurend en kindgericht
Deze hoes is ontwikkeld met de vrolijke natuur van kinderen in gedachten, inclusief toegang tot alle bedieningsknoppen en poorten voor ongehinderd tabletgebruik. Het schuimmateriaal ligt makkelijk in kleine handjes en is tevens eenvoudig te reinigen - ideaal voor het dynamische en soms chaotische leven van een kind. Het ergonomische ontwerp zorgt daarnaast voor een comfortabele grip, met een antislip oppervlak voor extra houvast.

Verkrijgbaar in een scala aan vrolijke kleuren
Kies uit een breed assortiment van heldere kleuren en designs die passen bij de unieke persoonlijkheid van jouw kind. Met een keuze uit levendige kleuren of speelse motieven vind je gegarandeerd een stijl die elk kind zal bevallen.
Voeg een persoonlijke en vrolijke noot toe aan de tablet van jouw kind met deze praktische en modieuze schuimbeschermhoes. Deze hoes is de ideale keuze voor ouders die waarde hechten aan veiligheid, robuustheid en plezier. Bied jouw kind de perfecte mix van plezier en bescherming!

Uitsluitend geschikt voor:
  • Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 (controleer voor de zekerheid je model voordat je het bestelt)

  • Merkdetails:
    • BASEY

Productspecificaties

  • Merk: Basey
  • EAN: 8720724861726
  • Type hoesje: Back Cover
  • Schokbestendig: Ja
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Foam

Beoordelingen

Gesponsorde producten