Basil Hook-On system - set van 2 haken - zwart

3645000
17.85
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Basil Hook-On system - set van 2 haken - zwart
17.85
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 17.75
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De twee zwarte haken maken onderdeel uit van het Basil Hook-On systeem. Heb je al een Basil fietstas en wil je de haken vervangen? Dan kies je voor de haken van het Basil Hook-On systeem. De set bestaat uit de twee haken die je op het bestaande Hook-On systeem kunt bevestigen. De haken kun je in meerdere posities afstellen op het systeem en zodoende is hij passend voor veel bagagedragers. De haken zelf zijn geschikt voor een buisdiameter van 16mm.Eigenschappen:Set van twee haken.Geschikt voor een buisdiameter van 16 mm doorsnede.De haken maken onderdeel uit van het Hook-On systeem voor het bevestigen van enkele fietstassen. Basil fietstashakenDeze twee fietshaken zijn onderdeel van het Hook-On bevestigingssysteem. Met dit systeem kun je eenvoudig een Basil fietstas bevestigen aan je bagagedrager! De haken zijn in meerdere posities af te stellen op het systeem waardoor hij passend is voor veel bagagedragers.Specificaties:Kleur: zwartGeslacht: unisexMateriaal: kunststofDiameter: 16 mmSysteem: Hook-On systeemBasil code: 70196Inhoud:2 Fietstashaken

Deze fietstas van het merk Basil is online leverbaar. Ontdek ook het gemak van online bestellen en krijg dit artikel thuisbezorgd.

Deze fietstas bevat de volgende specificaties:

Tastype: losse haken
Inhoud (liters/ml/kg/gram):
Gewicht in grammen: Gewicht in kilo:
Breedte: 1cm
Lengte: 1cm
Maat:
Primaire kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Merk: Basil
Model: TASHAKEN
Montage: hook-on

De twee haken van het Hook-On systeem maken onderdeel uit van het Hook-On bevestigingssysteem. Met dit systeem haak je een Basil fietstas eenvoudig aan je bagagedrager. De twee zwarte haken maken onderdeel uit van het Basil Hook-On systeem. Heb je al een Basil fietstas en wil je de haken vervangen? Dan kies je voor de haken van het Basil Hook-On systeem. De set bestaat uit de twee haken die je op het bestaande Hook-On systeem kunt bevestigen. De haken kun je in meerdere posities afstellen op het systeem en zodoende is hij passend voor veel bagagedragers. De haken zelf zijn geschikt voor een buisdiameter van 16mm. Eigenschappen:
  • Set van twee haken.
  • Geschikt voor een buisdiameter van 16 mm doorsnede.
  • De haken maken onderdeel uit van het Hook-On systeem voor het bevestigen van enkele fietstassen.
  • Specificaties

    • Merk: Basil
    • Verpakkingsinhoud: 1
    • EAN: 8715019701962
    • Kleur: Zwart
    • Materiaal: Kunststof

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten