Basil Miles Waterdichte Stuurtas - Zwart - 6 Liter - incl. Basil BasEasy Stemholder Stuurpenhouder - Zwart

4114651
69.99 48.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BuySharp
5 Sterren
Basil Miles Waterdichte Stuurtas - Zwart - 6 Liter - incl. Basil BasEasy Stemholder Stuurpenhouder - Zwart
69.99 48.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Basil Miles Handlebar Bag is een waterdichte stuurtas en schoudertas in één, in de kleur zwart/blauw, geschikt voor Basil BasEasy en klickfix systemen. Geleverd inclusief de Basil BasEasy Stemholder Stuurpenhouder - Zwart welke geschikt is voor stuurpennen met een diameter van 22mm tot 25,4mm (Meet dit op!).

De Basil Miles Handlebar Bag is een sportieve stuur- en schoudertas die je overal mee naartoe neemt, of het nu om een bezoek aan een vriend of een fietstochtje naar het centrum gaat. De inhoud van de tas is 6 liter waardoor er ruimte genoeg is voor sleutels, je telefoon, lunchpakket en portemonnee. De stevige stuurtas is van polyester en beschikt over diverse vakken, waaronder een vak en ritsvak binnenin de tas en een klein ritsvakje aan de voorkant. Gaat het onderweg regenen? Dan zorgt het waterdichte materiaal ervoor dat je spullen droog blijven. Door de afneembare schouderriem kun je de stuurtas ook als schoudertas dragen. De tas is afsluitbaar met een klep voorzien van een magneetsluiting die aan de stuurkant te openen is. Binnenin de tas zit een rolsluiting. De donker- en antracietgrijze kleur en bruine details geven de tas een trendy uitstraling. De stuurtas is eenvoudig aan je stuur te bevestigen met behulp van een BasEasy/klickfix systeem. Je krijgt een Basil BasEasy/klickfix adapterplaat meegeleverd die dit mogelijk maakt. De reflectiedetails en bevestigingsmogelijkheid voor verlichting zorgen ervoor dat je beter zichtbaar bent in het donker. De Basil Miles Handlebar Bag maakt deel uit van de Basil Miles collectie. Zo heeft de collectie ook een dubbele tas, daypack bag en topcase bag.

De Basil BasEasy Stem Holder is een zwarte stuurpenhouder voor stuurpennen van 22-25,4 mmØ;.
Het systeem is geschikt voor stuurtassen en fietsmanden die voorzien zijn van een BasEasy (BE) of BE/KF adapterplaat. Je herkent deze tassen en manden aan de afkorting BE of BE/KF in hun naam.
De houder monteer je eenvoudig en snel aan de stuurpen van je fiets.
Het systeem is gemaakt van staal en TÜV-gekeurd.

Eigenschappen: Basil BasEasy Stem Holder is een handige, zwarte stuurpenhouder Voor afneembare stuurtassen en fietsmanden met een voorgemonteerde BasEasy adapterplaat of BE/KF adapterplaat. Hij is TÜV-gekeurd en gemakkelijk en snel te monteren op je fiets.

Productspecificaties

  • Merk: Basil
  • Verpakkingsinhoud: Fietstas
  • EAN: 8785267219410
  • Positie fietstas: Stuur
  • Inhoud in liters: 6.0
  • Waterbestendig: Ja
  • Type fietstas: Enkele fietstas
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 15x26x23 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 802.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten