Basketbal hoepelset met standaard rood staal Hauki

4019036
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Productbeschrijving:
Ben je klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Laat me je dan kennis laten maken met onze fantastische basketbalhoepel met standaard - het ultieme hulpmiddel voor je slam-dunk dromen!
Onze basketbalhoepel met standaard is ontworpen om je passie voor de sport aan te wakkeren. Dankzij het mobiele ontwerp met twee wielen kun je hem gemakkelijk overal naartoe verplaatsen. Of je nu in de achtertuin, op de parkeerplaats of op het schoolplein speelt, deze basketbalring staat altijd klaar om je aan te moedigen.
Veiligheid is onze eerste prioriteit. Daarom hebben we de standaard zo ontworpen dat je hem kunt vullen voor maximale stabiliteit. Vul hem gewoon met zand of water en je basket staat als een huis!
Flexibiliteit is de sleutel tot succes en daarom hebben we onze standaard uitgerust met een praktische hoogteverstelling. Je kunt hem naar wens verstellen tussen 295 cm en 355 cm. Perfect om je vaardigheden te verbeteren, of je nu een beginner bent of een echte pro.
Wat de basket zelf betreft, hebben we niet bezuinigd op kwaliteit. De basketbalring is gemaakt van stevig staal en biedt een solide constructie. Met een diameter van 48 cm heeft hij de perfecte afmetingen om je het perfecte scoringsgevoel te geven.
En vergeet het backboard niet! Met een royale lengte van 110 cm en een breedte van 70 cm biedt het genoeg ruimte om je worpen precies te plaatsen. Het is slijtvast en is zelfs bestand tegen de hardste klappen - zodat jij je volledig op je spel kunt concentreren.
Het is de ideale keuze voor kinderen en volwassenen voor recreatief plezier of voor veeleisende trainingsdoeleinden. Dankzij de grote ingebouwde wielen is hij gemakkelijk te verplaatsen en overal klaar voor gebruik.
Voor het huis, op het schoolplein of in de tuin - de weerbestendige basketbalhoepel met standaard van Hauki kan in een handomdraai worden opgezet en is leuk voor jong en oud!

Kenmerken:
Basketbalhoepel met standaard incl. bal
Groot backboard
Stevige stalen constructie
Mand in hoogte verstelbaar
In hoogte verstelbare standaard
Metalen basketbalring met net
Weerbestendig
Snel en eenvoudig te monteren
Verplaatsbaar dankzij twee wielen
Hervulbare basis met water of zand
Geschikt voor binnen en buiten

Leveringsomvang:
1 x basketbalstandaard met basketbalhoepel incl. bal van Hauki.

Technische gegevens:
Materiaal: staal, PVC, PE
Kleur: zwart, rood
Kleur basket: rood, wit, blauw
Afmetingen ring (ØxH): 48 x 38 cm
Afmetingen bord (BxH): ca. 110 x 70 cm
Afmetingen voet (LxBxH): ongeveer 60 x 90 x 15 cm
Hoogte standaard: verstelbaar 295-355 cm
Gewicht: ongeveer 21,6 kg leeg

Productspecificaties

  • Merk: HAUKI
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 4064649147133
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 110x138x355 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten