BEABA Wellington tas - grijs gespikkeld

4508100
91.74
Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
BEABA Wellington tas - grijs gespikkeld
91.74
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

WELLINGTON VERZUIGTAS: Uiterst praktisch, ontworpen om het voor ouders gemakkelijker te maken om naar buiten te gaan door hun handen vrij te maken, omdat hij in een rugzak wordt gedragen en kan worden geopend als een 'dokterskoffer'. Dankzij de meerdere vakken is het gemakkelijk om de spullen die je zoekt te ordenen en gemakkelijk te vinden.
* Aanvullende informatie: •Praktisch en gemakkelijk te gebruiken: brede 'dokterskoffer'-opening, gewatteerde schouderbanden voor comfortabel dragen van de rugzak zodat u uw handen vrij heeft, kinderwagenhaken.
* Kleur(en): grijs gespikkeld
* Materialen: materiaal aan de buitenkant en binnenkant 100% polyester
* Producttype: luiertas
* Meegeleverde accessoires: geïsoleerd etui, aankleedkussen en kinderwagenclips.
* Leeftijd (vanaf): 0 maanden - Geboorte
* Merk: BEABA
* Geslacht: Gemengd
* Modellen: Wellington tas
* Hoofdkleur: Grijs
/> * Gewicht: 0,76
* Productomschrijving: De Wellington tas is een trendy en unisex tas die zowel door mama als papa gebruikt kan worden. Hij is uiterst praktisch en ontworpen om het voor ouders gemakkelijker te maken om naar buiten te gaan door hun handen vrij te maken, dankzij de draagfunctie van de rugzak en de opening voor de 'dokterskoffer'. De meerdere vakken vergemakkelijken de organisatie, zodat je gemakkelijk de items kunt vinden die je zoekt. Dankzij de grote gesloten, geïsoleerde binnenzak kun je natte kleding aantrekken en in de 3 open binnenvakken kun je essentiële babyverzorgingsartikelen opbergen. Het geïsoleerde zakje, het aankleedkussen en de kinderwagenbevestigingen zijn ontworpen om het comfort van uitstapjes met de baby te verbeteren. De Wellington-tas is van superieure kwaliteit, waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Comfortabel en praktisch, het is de essentiële tas in de nieuwe Béaba® bagagecollectie. De Wellingt tas combineert functionaliteit met een trendy en tijdloos design.
* Soort publiek: Baby
* Afmetingen: 30 (L) x 15 (D) x 42 (H)cm

Productspecificaties

  • Merk: Beaba
  • EAN: 3384349402624

Beoordelingen

Gesponsorde producten