Beautylushh UV Nagellamp 48W Incl. 10 Gratis Nagelclips #6462

Omschrijving

De UV LED lamp droogt hybride lakken gelijkmatig uit. Bij de set krijg je 10 gratis clips waarmee je hybride kunt verwijderen.


De Beautylush UV nagellamp bevat 48 LED lampjes van 48W. De professionele nagellamp is geschikt voor het uitharden van hybride acryl en gellak. De lamp heeft een extra Low Heat Mode, waarin het lampvermogen geleidelijk toeneemt en de behandeling pijnloos is. Deze modus wordt aanbevolen voor gebruik bij het werken met bouwgels en andere vormen van applicatie die een langere uitharding vereisen. Ook is het handig voor mensen met een gevoelige nagelplaat die last hebben van een brandende pijn tijdens het uitharden. De lamp zorgt voor een gelijkmatige uitharding.

Op het display kun je de tijd in de gaten houden. De lamp is bedekt met een matte coating en de binnenkant is gevoerd zwart. Dit geeft de UV LED lamp een elegant en modern design.
De lamp heeft een bewegingssensor, de lamp gaat automatisch aan wanneer een hand in de lamp gestoken wordt. Dit verbetert het gebruikscomfort en bespaart energie.
De ingebouwde timer biedt de mogelijkheid om de lamp 10, 30, 60 of 99 seconde aan te zetten.

Bij de lamp wordt een set van 10 nagelclips geleverd. Met deze clips verwijder je gemakkelijk hybride lakken.

Specificaties

  • Merk: Beautylushh
  • EAN: 8720246144130

Beoordelingen

Gesponsorde producten