Beliani SILG - Tuintafel-Beige-Polypropyleen

4092979
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Tuintafel met ingebouwde koeler. Er is geen beter gevoel dan een koud drankje drinken op een hete zomerdag. Met onze coole tuinbar blijf je gehydrateerd en verfrist. Het stuk heeft de vorm van een emmer en is ontworpen met een ingebouwde koeler om je drankjes koel te houden. De toevoeging van een tafelblad biedt voldoende ruimte voor glazen, snacks of decoraties, waardoor het een blikvanger wordt in je tuin of terras. Bovendien kan de hoogte van het blad, dankzij het speciale mechanisme voor hoogteverstelling, worden aangepast aan je behoeften. Door het afvoergat aan de onderkant kun je het water laten weglopen, wat het schoonmaken en transporteren van het stuk vergemakkelijkt. Als je op zoek bent naar een praktisch maar stijlvol stuk voor je tuin, dan is deze cool bar een perfecte keuze.

Details:

Producttype: Tuintafel
Stijl: Rustiek
Kleur: Beige
Kap: Taupe
Soort materiaal: Kunststof
Hoofdmateriaal: Polypropyleen
Material poten: Kunststof
Materiaal bovenkant: Kunststof
Vorm: Rond
Capaciteit: 37

Afmetingen:

Breedte: 49 cm
Lengte: 49 cm
Hoogte: 58-83 cm
Gewicht: 7 kg

Aanbod omvat: 1 x Tafel

Belangrijkste eigenschappen: Met ingebouwde afvoergoot voor snelle water afvoer, Hout-look finish voor een natuurlijke look, Modern design, UV-bestendigheidsklasse, Houd drankjes voor vele uren koud

Montageinformatie: Poten nog niet gemonteerd. 5-15 min.
Tekst weerstand: UV-bestendige meubels hebben een verhoogde weerstand tegen vervaging of verkleuring. We raden echter aan om het product overdekt of onder een beschermhoes te bewaren wanneer het niet in gebruik is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je tuinmeubels.
Weerstand: UV-bestendig

Productspecificaties

  • Merk: Beliani
  • EAN: 4255664825346
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 49x49x58 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten