Benson - Tekentang van Plastic - voor Mens en Dier - Eenvoudige Tekenverwijdering

4056008
6.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Benson - Tekentang van Plastic - voor Mens en Dier - Eenvoudige Tekenverwijdering
6.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bescherm jezelf en je huisdieren tegen teken met de Benson Plastic Tekentang. Deze tekentang is ontworpen voor een snelle, eenvoudige en pijnloze tekenverwijdering bij zowel mens als dier. Dankzij het compacte formaat is de tekentang gemakkelijk mee te nemen, zodat jij altijd klaar bent voor het verwijderen van teken. Investeer in deze must-have tekentang voor een veilige en gezonde omgeving.


Pluspunten

- Snel en pijnloos teken verwijderen - Steeksnuit van de teek blijft niet achter in de huid - Klein en gemakkelijk mee te nemen - Geschikt voor zowel mens als dier - Te desinfecteren met alcohol of heet water

Gebruiksgemak

De Benson Plastic Tekentang is een onmisbaar hulpmiddel voor het verwijderen van teken bij de mens en dier. Het compacte ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid maken dit tot een must-have voor elke huisdierenbezitter of outdoorliefhebber. De tang is klein genoeg om in je zak te passen, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte tekenbeten.


Veilig en effectief

Met de Benson Plastic Tekentang kun je teken veilig en effectief verwijderen. De steeksnuit van de teek blijft niet achter in de huid, waardoor je het risico op infecties vermindert. Na gebruik kun je de tang eenvoudig desinfecteren met alcohol of heet water, klaar voor de volgende tekenverwijdering.


Specificaties

- Naam: Benson Plastic Tekentang - Functie: Teken verwijderen bij mens en dier - Eigenschappen: Snel, pijnloos, de steeksnuit blijft niet achter in de huid - Formaat: Klein en gemakkelijk mee te nemen - Desinfectie: Met alcohol of heet water - Materiaal: Plastic - Kleur: Afhankelijk van voorraad - Gebruik: Geschikt voor gebruik op zowel mens als dier.

Productspecificaties

  • Merk: Benson
  • EAN: 8720195792758
  • Ongediertebestrijding tegen: Mijten

Beoordelingen

Gesponsorde producten