Besco Carbon

3952767
459.00
Je kunt 91 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 91 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Besco Carbon
459.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De rollator Carbon is een elegant model, gemaakt van koolstof met luxe functies. Geniet van bijzonder grote voorwielen van 9,5 inch (245 mm), waarmee u zonder problemen op oneffenheden ondergronden kunt rijden en waarmee u stoepranden gemakkelijk overwint. 

Voor uw comfort

Wanneer u een rollator aanschaft, wilt u natuurlijk wel dat u er zo comfortabel mogelijk mee kan lopen. Het materiaal koolstof, waar deze rollator van gemaakt is, dempt trillingen door de complexiteit van het materiaal. Dit zorgt ervoor dat ongelijke rijomstandigheden worden verlicht.

Elke rollator wordt met de hand gemaakt, waardoor de remkabel onopvallend en beschermd wordt weggewerkt in het frame. Dit zorgt niet enkel voor een elegante uitstraling, maar ook dat u nergens achter kunt blijven hangen.

Als beste getest

De rollator Carbon is door de Duitse consumentenbond als beste uit de bus gekomen voor rollators met een aankoopbedrag tot €500,-. Zo is de Carbon van besco Medical de hoogst beoordeelde rollator op het gebied van rijveiligheid en heeft het de testoverwinning in de algemene ranglijst behaald. 

Verkrijgbaar in drie maten

Wat vrij uniek is voor een rollator van koolstof, is dat deze verkrijgbaar is in drie maten. Over het algemeen zien we bij vrijwel alle carbon rollators dat deze enkel in e´e´n maat te leveren is, hierdoor is de rollator Carbon van Besco Medical een stuk toegankelijker voor kleinere, maar ook voor langere mensen.

Welke maat is het beste voor u?

  • S is voor een ieder tussen de 1,55 en 1,65m
  • M is voor een ieder tussen de 1,65 en 1,80m
  • L is voor een ieder tussen de 1,80 en 2,00m

Productspecificaties

  • Merk: Besco Medical
  • EAN: 4260685530223
  • Materiaal: Carbon

Beoordelingen

Gesponsorde producten