BestMassage Massagetafel - draagbaar massagebed - 186 cm - hoogte verstelbaar - gezichtskussen - draagtas - Zwart

4508284
139.99
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Deltaco
4,5 Sterren
BestMassage Massagetafel - draagbaar massagebed - 186 cm - hoogte verstelbaar - gezichtskussen - draagtas - Zwart
139.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Comfortabel en uitzonderlijk sterk: De massagetafel heeft een spons dikte van 6cm bestaat uit meerdere lagen met een hoge dichtheid, voor een zachte en comfortabele ervaring. De gehele bedding is van luxe PU-leer, een zeer duurzaam, zacht en milieuvriendelijk materiaal dat niet alleen gemakkelijk te reinigen is, maar ook niet aanstootgevend ruikt zoals andere synthetische materialen. En het massagebed is waterbestendig om vlekken te weerstaan. De stevige houtmaterialen en duurzame ondersteuningskabels, ontworpen voor een maximale gewichtscapaciteit tot 200kg.

L 180 cm x B 60 cm x H x 61-86 cm (verstelbaar), breedte met armleuning: 82 cm, lengte met hoofdsteun: 210 cm. Lengte ingeklapt: 92 cm, breedte ingeklapt: 18 cm, hoogte ingeglapt 60 cm.

In hoogte verstelbaar: Alle poten van het massagebed zijn uitgerust met in hoogte verstelbare knoppen. De hoogte van de massagetafel kan worden ingesteld van 61 tot 86 cm. De eenvoudige methode voor het aanpassen van de hoogte is handig voor de masseur om beter met het massagetafel te werken. De poten hebben veilige, antislip, niet-beschadigende voeten, die glijden tijdens massage voorkomen en tevens vloerbescherming bieden.

Gemakkelijk in te stellen: Dit massagebed vereist geen gereedschap, vanuit het midden openen / ontvouwen en de poten vallen automatisch op hun plaats. Massagetafel heeft een snelle installatiemethode dat je waardevolle tijd bespaart.

Veelzijdig & ergonomisch: De hoofdsteun van het massagebed kan goed worden aangepast (0-90 °) om zich aan verschillende posities aan te passen tijdens activiteiten zoals voetmassage, cupping, tatoeëren en meer. MT-296 massagetafel wordt veel gebruikt in professionele therapieklinieken, massagecentra, schoonheidssalons en thuis.

Draagbaar en licht gewicht: De massagetafel is gemakkelijk te verplaatsen als u een reizende schoonheidsspecialiste of massageprofessional bent! Deze massagetafel weegt ongeveer 13,2kg, bevat een duurzame draagtas met een verstelbare schouderriem en zijvak om oliën en benodigdheden op te bergen.

Technische informatie
Kleur: Zwart

Product formaat:
Lengte 216cm
Breedte 80cm
Hoogte 61-86cm

Bed formaat:
Lengte 186cm
Breedte 61cm
Hoogte 6cm
Product gewicht: 13,2kg

Productspecificaties

  • Merk: Deltaco
  • EAN: 8718924136171
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout Kunstleder
  • Afmeting (cm): 180x60x86 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 13.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten