Bestway - Jacuzzi - Lay-Z-Spa - Honolulu - Inclusief accessoires

3653662
790.95
Je kunt 158 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 158 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3,3 Sterren
Bestway - Jacuzzi - Lay-Z-Spa - Honolulu - Inclusief accessoires
790.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze opblaasbare, duurzame spa is de ideale manier om Honolulu naar u toe te laten komen. De multifunctionele spa zorgt ervoor dat u altijd een deel van Honolulu in uw eigen achtertuin heeft. Doordat de jacuzzi op kan warmen tot een comfortabele 40°C, kan u het hele jaar genieten van uw spa. Het AirJet systeem heeft wel 140 jets die bubbels uit de bodem van de spavrijlaten om een warme bubbelende hot tub omgeving te creëren. Naast een uitgebreid massagesysteem biedt de Lay-Z-spa Honolulu ook schoon en warm water. Aangezien een ChemConnect™ dispenser inbegrepen zit bij uw aankoop is uw water altijd schoon en gezond, omdat de ChemConnect™ dispenser altijd de juiste hoeveelheid chloor gelijkmatig verspreidt. Bij aankoop van een Lay-Z-spa Honolulu ontvangt u ook een versterkt isolerend afdekzeil om zo te voorkomen dat vuil in uw zwembad terechtkomt en dat uw zwembad nooit koud wordt. De Lay-Z-spa Honolulu is gemaakt van duurzame, lekbestendige DuraPlus™ opblaasbare wanden. Dit ultra-stevige 3-lagige materiaal biedt u zowel sterke wanden als extreem duurzame wanden. De pomp heeft een nieuw flip up controle paneel met modern touchscreen met daarachter een klein plateau die voor o.a. bekers en brillen geschikt is. De pomp beschikt ook over een Power Saving System (automatische start/stop timer) en een Freeze shield (gaat automatisch aan onder 6° C). Het ideale product voor een luxueuze en verfrissende spa-ervaring!

WAYS Jacuzzi onderhoudspakket
Het WAYS jacuzzi onderhoudspakket is speciaal samengesteld om uw jacuzziwater op de juist manier te onderhouden. Het pakket heeft alle benodigdheden om ieder type jacuzzi met een inhoud tussen de 0 en 2.500 liter te onderhouden. Door dit WAYS jacuzzi onderhoudspakket kan je langer genieten van een fris en schone jacuzzi of spa. Kortom een compleet onderhoudspakket voor gedurende de hele zomer!

Lay-Z-Spa Bekerhouder
De Lay Z Spa bekerhouder bevestig je gemakkelijk op de rand van je Lay-Z-Spa. Je klikt de bekerhouder als het ware om de spa rand heen. Zo kun je zelf bepalen waar op de rand je de Lay-Z-Spa drankhouder bevestigt. Gebruik je de bekerhouder niet? Dan kun je hem weer net zo gemakkelijk van de spa af halen. De bekerhouder is te gebruiken op alle Lay-Z-Spa modellen, behalve op de modellen met een dunne rand: de Lay-Z-Spa Helsinki en Vancouver.

Lay-Z-Spa Hoofdkussen
De Lay-Z-Spa hoofdsteun is ontworpen om gemakkelijk op de rand van je opblaasbare spa te bevestigen. Je schuift de hoofdsteun heel eenvoudig op de spa rand. Heb je de hoofdsteun tijdelijk niet nodig? Dan kun je hem weer van de spa af halen en opbergen. De zachte kussens zijn 100% waterdicht en bestand tegen geuren en chemicaliën. Je hebt er nauwelijks onderhoud aan. Bovendien zijn de Lay-Z-Spa hoofdkussens gemakkelijk schoon te maken.

Voordelen
- Eenvoudig in elkaar te zetten
- Houdt uw water schoon en gezond
- Uitgebreid massage-systeem
- Stevige constructie
- Duurzaam

Specificaties
- Kleur: Grijs
- Materiaal: PVC
- Gewicht: 42.71kg
- Afmetingen (LxBxH): 180cm x 180cm x 71cm
- Capaciteit: 4 personen
- Inhoud: 669L
- Verwarmingsvermogen: 40 °C (104 °F)

Verpakkingsinhoud
- Spa
- Opblaasbare cover met EnergySense (40% betere warmteretentie)
- Spapomp
- Filterpatroon (VI)
- Ingebouwde drainagepijp en 2 handgrepen
- ChemConnect™-dispenser
- Reparatiepatch
- AirJet™-systeem
- Bestway Bekerhouder
- 2 Bestway Hoofdkussens
- Jacuzzi Onderhoudspakket
- Handleiding

Let op: Hydromassage wordt niet geadviseerd voor oudere mensen, kinderen en zwangere vrouwen, of mensen met hypertensie, capillaire kwetsbaarheid, ademhalingsstoornissen, hartziekten of disfunctie in een kritieke fase. Het wordt aanbevolen een dokter te raadplegen alvorens welk type hydromassagetherapie dan ook te beginnen.

Specificaties

  • Merk: Bestway
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720679642869
  • Zwembad inhoud (liter): 916
  • Met pomp: Ja
  • Materiaal: PVC
  • Afmeting (cm): 196x196x71 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten