Bestway opblaaspomp Powergrip

4071853
27.88
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Bestway opblaaspomp Powergrip
27.88
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de ultieme oplossing voor moeiteloos opblazen en leeg laten lopen met de Bestway Powergrip Opblaaspomp. Of je nu je zwembad, luchtbed of ander opblaasbaar artikel snel wilt voorbereiden, deze krachtige opblaaspomp staat voor je klaar. Dankzij de handige standaard stekkeraansluiting is het gebruik een fluitje van een cent.

Met een indrukwekkende luchtstroom van 18 liter per minuut, zorgt de Powergrip Opblaaspomp voor een razendsnel opblaasproces, waardoor je binnen no-time kunt genieten van je opblaasbare ontspanning. Heb je het luchtbed of opblaasbare speelgoed weer even niet nodig? Geen zorgen. De Powergrip Opblaaspomp is uitgerust met een geavanceerd 2-weg ventielsysteem, waardoor je net zo snel de lucht kunt laten ontsnappen als je het hebt opgeblazen.

Met het oog op veelzijdigheid en gebruiksgemak worden drie handige aansluitstukken meegeleverd, die perfect passen op ieder opblaasbaar speelgoed dat je hebt. Of je nu je zwembad opzet voor een verfrissende duik op een warme dag of je luchtbed klaarmaakt voor een comfortabele nachtrust, de Bestway Powergrip Opblaaspomp is de ultieme metgezel voor al je opblaasbare avonturen.

Niet alleen maakt deze opblaaspomp het opblazen en leeg laten lopen van je opblaasbare items uiterst efficiënt, maar de toegevoegde leegzuigfunctie voegt een extra laag van handigheid toe. Wissel naadloos tussen opblazen en leegzuigen, en bespaar tijd en moeite bij het opruimen en opslaan van je opblaasbare items.

Kies voor gemak, snelheid en veelzijdigheid - kies voor de Bestway Powergrip Opblaaspomp. Maak je opblaasbare ervaringen moeiteloos en geniet sneller dan ooit tevoren van plezier in het water en op land.

Specificaties

  • Merk: Bestway
  • Verpakkingsinhoud: Pomp, adapters, handleiding
  • EAN: 6942138974713

Beoordelingen

Gesponsorde producten