Bigben Draagbare Radio/CD-speler & USB - Verenigd Koninkrijk

3733251
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze fraaie draagbare radio / CD speler met USB is een echte eyecatcher in jouw huis. De Britse vlag op de voorkant van het apparaat heeft een vintage look en gecombineerd met de prachtige blauwe kleur van de rest van de radio / CD speler, is het echt een plaatje!

Ongestoord van je muziek genieten

Maar deze draagbare radio / CD speler met USB aansluiting heeft meer dan alleen maar goede looks! Je kunt alle CD’s in je collectie eindeloos afspelen. En heb je even genoeg van je eigen muziek? Dan schakel je heel gemakkelijk om naar de radiofunctie. Waar je kunt kiezen uit alle radiozenders met een FM frequentie. En over storende radiozenders hoef je je ook geen zorgen te maken. De uitschuifbare antenne op de achterkant zorgt er wel voor dat je een optimaal bereik hebt.

Een draagbare radio / CD speler met USB

Dit apparaat kan meer dan alleen radio of CD’s afspelen, je kunt namelijk ook je smartphone of MP3 speler via de AUX ingang aan dit exemplaar koppelen. Zo ben je in een mum van tijd verbonden en speel je muziek op je telefoon of MP3 speler af over de sterke ingebouwde boxen van de draagbare radio / CD speler. En dat geeft een ongelooflijk goed geluid! En staan je favoriete nummers op een USB stick? Dit apparaat heeft ook een USB aansluiting, waardoor je binnen no time naar jouw muziek luistert. Maar ook als CD speler doet hij wat hij moet doen: hij speelt je originele CD’s af en geeft je zelfs de mogelijkheid om je nummers te programmeren.

Muziek luisteren on the go?

Wil je ook onderweg, buiten of draadloos muziek kunnen luisteren? Dat kan met dit apparaat! Hij werkt namelijk of op netspanning of op 6 R14 batterijen (niet meegeleverd). Door z’n compacte formaat en het handige handvat aan de achterkant, kun je deze radio / CD speler met USB aansluiting ook nog eens makkelijk met je meenemen.

Deze prachtige multifunctionele radio / CD speler met USB mag niet ontbreken in het huis van een muziekliefhebber!

Productspecificaties

  • Merk: Bigben
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 3499550342475

Beoordelingen

Gesponsorde producten