Bisbell Classic Messenmagneet - Groen Kunststof - 600 mm

4311508
56.90
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Bisbell Classic Messenmagneet - Groen Kunststof - 600 mm
56.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bisbell Classic Messenmagneet - Groen Kunststof - 600 mm

Je mooiste verberg je niet in je lade, maar verdienen juist een prominente plek in de keuken - Dress to Impress met je mes! De stijlvolle messenmagneten van Bisbell zijn ideaal om je favoriete messen altijd binnen handbereik te hebben.

Deze stevige magnetische messenhouder van Bisbell heeft een buitenzijde van licht maar stevig aluminium (zilver) en een binnenstrip van uitneembaar groen kunststof. De 60 cm lange magneet bestaat uit een dubbele laag met extra krachtige magneten om je messen altijd binnen handbereik te houden. De magneet is op te hangen met de meegeleverde schroeven.

  • Je mooiste verberg je niet in je lade, maar verdienen juist een prominente plek in de keuken - Dress to Impress met je mes!
  • Deze stevige Classic messenhouder van Bisbell heeft een buitenzijde van zilver aluminium en een binnenstrip van uitneembaar groen kunststof.
  • De 60 cm lange magneet bestaat uit een dubbele laag met extra krachtige magneten die je mes stevig op hun plek houden.
  • De Classic Messenmagneten zijn beschikbaar in verschillende maten, in de kleuren "zwart" of "Frosted Green" - wat het beste past in jouw keuken!
  • Attraction by Design "The only magnetic knife products which smiles back at you". Zo worden de magnetische keukenoplossingen van Bisbell omschreven.

Garantie

Bisbell biedt op al hun producten 2 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten.

De volgende situaties vallen niet onder deze garantie:

  • Gebruiksslijtage die zich na verloop van tijd voordoet, zoals het botter worden van messen of het ontstaan van krassen in het product
  • Roestvorming door onjuist onderhoud
  • Defecten door onjuist gebruik, onderhoud of opbergen
  • Het merk Bisbell

    Attraction by Design "The only magnetic knife products which smiles back at you". Zo worden de magnetische keukenoplossingen, zoals ophangmagneten, mesbeschermers en messenblokken van Bisbell omschreven. Bisbell's toewijding aan kwaliteit, kracht, functionaliteit en design hebben bijgedragen aan een leiderschapspositie in de wereld van magnetische producten en materialen. Sinds 1971 ontwikkelt en produceert Bisbell de meest innovatieve producten en past zich daarbij moeiteloos aan aan trends van deze tijd. Na het uitvinden van de wandmagneet blijven ze functioneel denken, zonder vormgeving en topdesign uit het oog te verliezen. Aantrekkingskracht met een knipoog!

Productspecificaties

  • Merk: Bisbell
  • EAN: 5017421000811
  • Materiaal: Edelstaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten