Bishamon stapelaar ST50H

4113275
5190.86
Je kunt 1038 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1038 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Bishamon stapelaar ST50H
5190.86
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Bishamon ST50H stapelaar is een veelzijdige en krachtige machine die is ontworpen voor efficiënte materiaalbehandeling in magazijnen, distributiecentra en productiefaciliteiten. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functionaliteiten biedt deze stapelaar een combinatie van betrouwbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid.

Met een maximaal hefvermogen van 5000 kg (ongeveer 5 ton) is de Bishamon ST50H in staat om zware lasten met gemak te tillen en te verplaatsen. Dit maakt hem ideaal voor het hanteren van pallets, grote containers en zware ladingen in diverse industriële toepassingen.

De ST50H is uitgerust met een krachtige elektrische aandrijving, waardoor hij soepel en efficiënt kan manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes. Het ergonomische ontwerp van de bedieningselementen zorgt voor comfortabel gebruik en minimaliseert vermoeidheid bij langdurig gebruik.

Een belangrijk kenmerk van de Bishamon ST50H is de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Dit omvat onder meer een noodstopschakelaar, automatische snelheidsregeling bij bochten en een laag zwaartepunt voor optimale stabiliteit tijdens het heffen en verplaatsen van lasten. Bovendien is de stapelaar uitgerust met verschillende sensoren en waarschuwingssystemen om de operator te beschermen en ongevallen te voorkomen.

Het onderhoud van de Bishamon ST50H is eenvoudig en kosteneffectief dankzij het modulaire ontwerp en gemakkelijk toegankelijke componenten. Dit vermindert de downtime en verhoogt de productiviteit van uw materiaalbehandelingsactiviteiten.

Kortom, de Bishamon ST50H stapelaar is een hoogwaardige oplossing voor het efficiënt en veilig verplaatsen van zware lasten in verschillende industriële omgevingen. Met zijn betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksgemak is deze stapelaar een waardevolle investering voor elke organisatie die op zoek is naar verbetering van hun logistieke processen.

Productspecificaties

  • Merk: Matador
  • EAN: 8718692439696
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten