Bishamon stapelaar STL38H

4454930
3927.49
Je kunt 785 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 785 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Bishamon stapelaar STL38H
3927.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving


De Bishamon stapelaar STL38H is een hoogwaardige stapelaar die ontworpen is om efficiënt en veilig te werken in diverse industriële omgevingen. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functionaliteiten biedt deze stapelaar een betrouwbare oplossing voor het verplaatsen en stapelen van goederen in magazijnen, distributiecentra en productiefaciliteiten.

De STL38H is ontworpen met aandacht voor ergonomie, waardoor operators comfortabel kunnen werken gedurende lange periodes. Het ergonomische ontwerp van het stuurwiel en de bedieningselementen zorgt voor minimale vermoeidheid en maximaliseert de productiviteit van de operator.

Met zijn krachtige elektrische aandrijving biedt de Bishamon stapelaar STL38H indrukwekkende prestaties en wendbaarheid, zelfs in krappe ruimtes. De nauwkeurige besturing maakt het eenvoudig om ladingen nauwkeurig te positioneren, terwijl de krachtige motor zorgt voor vlotte acceleratie en responsieve manoeuvreerbaarheid.

Veiligheid staat centraal bij de STL38H, met functies zoals een automatische snelheidsbeperking in bochten en een noodstopfunctie voor noodsituaties. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een reeks sensoren en waarschuwingssystemen om de operator te helpen bij het veilig navigeren door drukke werkomgevingen en het voorkomen van aanrijdingen.

De Bishamon stapelaar STL38H is een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte manier om goederen te verplaatsen en te stapelen. Met zijn duurzame constructie, geavanceerde functionaliteiten en focus op veiligheid, biedt deze stapelaar een uitstekende investering voor het optimaliseren van magazijn- en logistieke operaties.

Productspecificaties

  • Merk: Matador
  • EAN: 8718692439726
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten