BLACK+DECKER LED Lamp Zonder Accu en Lader - Krachtige Verlichting voor Elke Klus

4093262
24.99 19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BuySharp
5 Sterren
BLACK+DECKER LED Lamp Zonder Accu en Lader - Krachtige Verlichting voor Elke Klus
24.99 19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdige functionaliteit van de Black en Decker BDCCF18N werklamp, een onmisbaar hulpmiddel voor elke klus. Met zijn doordachte ontwerp biedt deze werklamp een reeks handige eigenschappen:

  1. Flexibele Bevestigingsopties: Bevestig de werklamp moeiteloos aan je werkriem of hang hem op met behulp van de handige handgreep, waardoor je beide handen vrijhoudt en altijd het perfecte licht hebt waar je het nodig hebt.
  2. Krachtige Snoerloze Prestaties: Maak deel uit van de toekomst van klussen met het 18V Lithium Ion systeem, waardoor je kunt genieten van krachtige, snoerloze prestaties. Deze werklamp biedt de vrijheid om te bewegen zonder beperkingen.
  3. Gerichte Verlichting: Met de draaibare kop kun je een nauwkeurige lichtstraal richten, waardoor je zelfs in de donkerste hoeken en op de moeilijkste plekken kunt werken met heldere en scherpe verlichting.
  4. Krachtige Lichtopbrengst: Ervaar een heldere en intense lichtstraal van 90 Lumen, waardoor je werkgebied wordt verlicht met een uitzonderlijke helderheid, zelfs in omstandigheden met weinig licht.
  5. Comfortabel en Handzaam: De werklamp is ontworpen met jouw comfort en controle in gedachten. Zijn compacte en lichtgewicht ontwerp zorgt voor hoger comfort en verbeterde controle tijdens het gebruik.
  6. Optimale Flexibiliteit: Deze lamp is slim ontworpen om op zijn zijkant te staan, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen en richten van de lamp, ongeacht de ondergrond.
  7. Antislip Softgrip: Geniet van meer comfort tijdens langdurig gebruik dankzij de antislip softgrip. Dit zorgt voor een stevige grip en verminderde vermoeidheid tijdens het werken met de lamp.

Kortom, de Black en Decker BDCCF18N werklamp biedt niet alleen verlichting, maar ook een reeks handige eigenschappen die zijn ontworpen om je klussen gemakkelijker en efficiënter te maken. Werk met vertrouwen en precisie, ongeacht de omstandigheden, met deze krachtige en veelzijdige werklamp.

Productspecificaties

  • Merk: BLACK+DECKER
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1 lamp, handleiding
  • EAN: 5035048617601
  • Kleur: Oranje
  • Materiaal: Kunststof
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 210.0
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten