Blaze Storm schuim dart machinegeweer + 20 darts rood - speelgoed pistool - pistool - klappertjespistool

4021010
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Blaze Storm schuim dart machinegeweer + 20 darts rood - speelgoed pistool - pistool - klappertjespistool
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een echt commando heeft het juiste wapen nodig. Maak je klaar voor het volgende spel! Het fantastische BLAZE STORM machinegeweer uitgerust met een drieschots magazijn zal een uitstekend wapen zijn voor een kleine soldaat.

Dit speelgoed heeft alles wat je nodig hebt om "je tegenstander neer te schieten" en te winnen. Plezier met de launcher helpt om hand-oogcoördinatie te ontwikkelen als onderdeel van een verslavende gameplay. Het hanteren van het geweer, vooral het laden van het magazijn, heeft een positief effect op de motoriek van de vingers. Daarnaast heeft het spelen in een groep met leeftijdsgenoten een positief effect op de ontwikkeling van sociale competenties, waaronder het vormgeven van een goede communicatie tussen mensen en het vermogen om verlies te dragen en te winnen.

Verschillende soorten details in de vorm van reliëf en afbeeldingen, die lijken op speelgoed uit computerspellen, maken het aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden. Het speelgoed zal in de smaak vallen bij fans van computerspelletjes die hun schermutselingen naar de echte wereld kunnen overbrengen en zelfs kunnen rennen!

Dit buitenspeelgoed ondersteunt de motorische coördinatie en heeft een positief effect op de lichamelijke gezondheid van het kind. Het pistool moedigt je aan om je vrije tijd actief buitenshuis door te brengen.

Het Blaze Storm geweer is een groot stuk speelgoed waar je kind urenlang speelplezier aan zal beleven. Ondanks zijn formaat is hij niet zwaar dus het hanteren blijft makkelijk en prettig. Het speelgoed geeft je een groot voordeel ten opzichte van je tegenstander. Hij schiet niet alleen snel en precies, maar ook ver weg. Tijdens één schot worden maar liefst 3 pijlen losgelaten, wat een grotere kans geeft om te raken. Bovendien wordt het geweer geleverd met een verwijderbaar vizier, dat snel en gemakkelijk kan worden gedemonteerd, afhankelijk van de behoeften. Aan de achterkant van het geweer is plaats voor extra pijlen, waardoor je altijd genoeg munitie bij je hebt. Het geweer heeft geen batterijen nodig.

Specificaties:

  • 10x traditionele pijlen
  • 10x pijlen met zuignappen
  • Afmetingen pakket: 63cm x 8cm x 28cm
  • Afmetingen speelgoed: 62cm x 23cm x 6cm


Productspecificaties

  • Merk: Ikonka
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Verpakkingsinhoud: 1 x Blaze Storm schuim dart machinegeweer + 20 darts rood - speelgoed pistool - pistool - klappertjespistool
  • EAN: 5903039705302
  • Materiaal: Kunststof
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten