Bloempot op frame groen 82cm

4100764
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Bloempot op frame groen 82cm
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng de natuur naar nieuwe hoogten met onze Bloempot op Frame Groen van 82cm. Deze verfijnde combinatie van functionaliteit en stijl biedt een prachtige manier om planten tentoon te stellen en een vleugje groen toe te voegen aan elke ruimte.

Deze bloempot op frame is een meesterwerk van modern design, met een slank metalen frame dat stevigheid en elegantie combineert. Het frame is afgewerkt in een frisse groene kleur, waardoor het een levendig accent vormt dat perfect past bij verschillende interieurstijlen.

De bijgeleverde bloempot is vervaardigd van duurzaam materiaal en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van uw favoriete planten, bloemen of kruiden. Dankzij zijn royale afmetingen van 82 cm hoog, kunt u grote planten tentoonstellen en een opvallend middelpunt creëren in elke kamer.

Of u nu kiest voor weelderige groene planten die een vleugje natuur brengen in uw woonkamer of kleurrijke bloemen die uw terras verlevendigen, deze bloempot op frame is de perfecte keuze om uw groene creaties te presenteren.

Met zijn veelzijdigheid en elegantie voegt de Bloempot op Frame Groen 82cm niet alleen groen toe aan uw interieur, maar ook een vleugje moderne flair. Voeg hem toe aan uw huis of kantoor en geniet van de harmonie tussen functionaliteit en schoonheid die deze prachtige creatie met zich meebrengt.



Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0014756
  • EAN: 8720987201550
  • Kleur: Groen
  • Afmeting (cm): 82 (H)

Beoordelingen

Gesponsorde producten