Blokker aluminium koffiecups mild - 20 stuks

2666771
2.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Blokker aluminium koffiecups decaf - 20 stuks Blokker aluminium koffiecups krachtig - 20 stuks Blokker aluminium koffiecups mild - 20 stuks Blokker aluminium koffiecups pittig - 20 stuks Blokker aluminium koffiecups rijk - 20 stuks
Verkoop door Blokker
Blokker aluminium koffiecups mild - 20 stuks
2.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de Blokker aluminium koffiecups - 20 cups mild zet je een heerlijke kop koffie op elk moment van de dag. De aluminium koffiecups zijn Nespresso® compatible en speciaal ontworpen om de koffie optimaal te bewaren. Door de barrière tegen lucht en licht blijven de aroma's en de smaak van jouw koffie bewaard. Zo heb je keer op keer een vers kopje koffie.​

Gebruik deze Blokker koffiecups samen met de Blokker koffiecupmachine voor een heerlijke, zachte espresso. Wil je toch liever een sterker kopje koffie of ga je liever voor decaf? Bekijk dan ook de andere smaken van de Blokker koffiecups:

De smaken pittig en rijk zijn nu ook in een XL verpakking verkrijgbaar:


Belangrijke kenmerken Blokker koffiecups mild:

  • Lungo of espresso
  • Voor elk moment van de dag
  • 100% Arabica
  • Fijn en vriendelijk
  • Licht zoetig met een toets van geroosterde amandelen
  • De mooie blend van mild gebrande koffiebonen uit Zuid-Amerika zorgt voor een soepele smaak
  • Rainforest Alliance gecertificeerd

*Merk van een derde partij niet verbonden aan Blokker

Onze capsules zijn duurzaam

Wij helpen graag een handje mee aan een duurzame koffie-industrie. Daarom verzamelt Blokker alle aluminium koffiecups van alle merken om deze te laten recyclen. Het aluminium van de capsules wordt omgesmolten tot nieuwe producten. Op deze manier wordt al het aluminium hergebruikt.

Vraag in de winkel naar een gratis recyclezak, bij aankoop van 2 doosjes koffiecapsules ontvang je deze gratis. Lever al jouw gebruikte aluminium koffiecups in bij de Blokker bij jou in de buurt. De opbrengst van het recycleprogramma gaat naar The Hunger Project. Dit is een wereldwijde organisatie die een eind wil maken aan honger in de wereld.

Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!



Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0004523
  • EAN: 8718827251131
  • Geschikt voor koffiesysteem: Nespresso
  • Type koffievulling: Capsules

Beoordelingen

Gesponsorde producten