Blokker Dolce Vita servet schelp blauw 33x33cm

4420078
1.99
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker Dolce Vita servet schelp blauw 33x33cm
1.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

10% korting Zomervoordeel – Blokker app

van maandag 22 juli t/m zondag 4 augustus 10% bonkorting tijdens onze Zomervoordeel actie. Geldt ook op alle prijspakkeraanbiedingen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Download de Blokker app in de appstore, activeer de korting in de app, log in met je Blokker account op de website en profiteer van de korting. Of verzilver deze in de winkel. Voor meer informatie klik hier.

Productomschrijving


Maak jouw zomerse tafel helemaal af met deze Dolce Vita wegwerpservetten, uniek door ons eigen design! Het servet heeft uitgeklapt een afmeting van 33x33cm. 


Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!
Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016338
  • EAN: 8718827367665
  • Kleur: Rood
  • Afmeting (cm): 33x33 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten