Blokker glazen tas vaas 19x9,5x27

4,9 Sterren
11 beoordelingen
3960053
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker glazen tas vaas 19x9,5x27
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Blokker glazen tas vaas, met afmetingen van 19x9,5x27 centimeter, is een elegant en veelzijdig decoratief stuk dat elke ruimte direct verfraait. Deze unieke vaas heeft de vorm van een stijlvolle tas, waardoor het niet alleen een functioneel bloemenvaasje is, maar ook een kunstwerk op zich.

Gemaakt van hoogwaardig glas, is de Blokker glazen tas vaas duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De heldere, transparante structuur zorgt ervoor dat bloemen en planten prachtig worden tentoongesteld, terwijl het ontwerp met zijn slanke handgrepen en gedetailleerde afwerking een vleugje verfijning aan elke kamer toevoegt.

Of je nu verse bloemen wilt presenteren in je woonkamer, een stijlvol middelpunt wilt creëren voor je eettafel, of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau-idee, de Blokker glazen tas vaas is een uitstekende keuze. Met zijn eigentijdse uitstraling en veelzijdige mogelijkheden voor decoratie, zal deze vaas zeker bewonderende blikken trekken en een sfeervolle ambiance creëren in elke ruimte. Voeg een vleugje klasse toe aan je interieur met deze prachtige Blokker vaas.

Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!





Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Serie: Blokker Home of Treasures
  • Artikelnummer: 0012923
  • EAN: 8718827330348
  • Vorm: Anders
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 19,5x9,5x27 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten