Blokker kinder opbergmand met bloem roze D30x30cm

3975908
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker kinder opbergmand met bloem roze D30x30cm
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

Ontdek de perfecte opbergoplossing voor de kinderkamer met deze veelzijdige opbergmand van Blokker met bloemvorm aan de top! Deze stijlvolle en praktische mand is speciaal ontworpen om speelgoed, boeken en andere spulletjes van je kinderen netjes en georganiseerd te houden.

De opbergmand is bestand is tegen dagelijks gebruik. Het tijdloze ontwerp past naadloos in elke kinderkamer en creëert een opgeruimde en gezellige sfeer. Het open ontwerp maakt het ook eenvoudig om snel te vinden wat je zoekt.

Met afmetingen van een diameter van 30cm bij een hoogte van 30cm biedt deze opbergmand voldoende ruimte voor allerlei items. Van knuffels tot bouwstenen, alles kan netjes worden opgeborgen.

Breng orde in de kinderkamer en voeg een vleugje stijl toe met deze Blokker opbergmand. Een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een georganiseerde en opgeruimde speelomgeving voor hun kleintjes!


Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!

Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Serie: Blokker Kids
  • Artikelnummer: 0013231
  • EAN: 8718827338757
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Polykatoen
  • Afmeting (cm): 30x30x30 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten