Blokker theelichthouder Dolce Stripe - 8,5x8,5cm - blauw/wit

4013081
4.99
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker theelichthouder Dolce Stripe - 8,5x8,5cm - blauw/wit
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje verfijning toe aan je ambiance met de Blokker Theelichthouder Dolce Stripe in een elegante blauw-witte kleurencombinatie. Met zijn afmeting van 8,5x8,5 cm brengt deze theelichthouder niet alleen een warme gloed, maar ook een tijdloze stijl in jouw ruimte.

Het gestreepte patroon van de Dolce Stripe theelichthouder voegt een eigentijds en toch klassiek element toe aan je decor. De combinatie van blauw en wit creëert een rustgevende en verfijnde esthetiek die moeiteloos past in diverse interieurstijlen. Plaats de theelichthouder op een tafel, vensterbank of op een plank voor een subtiel en charmant decoratief accent.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, straalt de Blokker Theelichthouder Dolce Stripe duurzaamheid en kwaliteit uit. Wanneer het kaarslicht brandt, worden de strepen prachtig geaccentueerd, waardoor een serene en gezellige sfeer ontstaat.

Of je nu een ontspannen sfeer wilt creëren in de woonkamer, de eetkamer wilt verfraaien of een rustgevende ambiance in de slaapkamer wilt bereiken, deze theelichthouder voegt een subtiele dosis elegantie toe aan elke ruimte.

Geniet van de kalmerende gloed van kaarslicht met de Blokker Theelichthouder Dolce Stripe - 8,5x8,5 cm in blauw en wit. Een prachtige samensmelting van functionaliteit en esthetiek, die je interieur verrijkt met warm licht en tijdloze stijl.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014164
  • EAN: 8718827351022
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 8,5x8,5x8,5 (ØxLxB)
  • Diameter (cm): 8.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten