Blokker zeepbakje Elisa - aardewerk - 12x9x2 cm

2472914
2.98
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Blokker zeepbakje Elisa - aardewerk - 12x9x2 cm
2.98
Voeg toe aan je verlanglijstje

10% korting Zomervoordeel – Blokker app

van maandag 22 juli t/m zondag 4 augustus 10% bonkorting tijdens onze Zomervoordeel actie. Geldt ook op alle prijspakkeraanbiedingen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Download de Blokker app in de appstore, activeer de korting in de app, log in met je Blokker account op de website en profiteer van de korting. Of verzilver deze in de winkel. Voor meer informatie klik hier.

Productomschrijving

Dit zeepbakje is niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens een trendy toevoeging aan uw badkamer. Het Blokker zeepbakje Elisa is gemaakt van aardewerk en een afmeting van 12x9x2 cm. Leuk te combineren met de bijpassende Elisa zeeppomp, de Elisa tandenborstelbeker en de Elisa toiletborstel.


Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!
Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0003446
  • EAN: 8718827245956
  • Materiaal: Aardewerk

Beoordelingen

Gesponsorde producten