Bluetooth Koptelefoon, Geel - Kunststof - Celly Pantone

3469602
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bluetooth Koptelefoon, Geel - Kunststof - Pantone

Muziek luisteren wordt extra relaxt met deze gele Bluetooth koptelefoon van Pantone. De koptelefoon beschikt over zachte oorkussens, waardoor deze extra lekker zit tijdens het luisteren of sporten. Je verbindt de koptelefoon gewoon via Bluetooth met jouw smartphone en let's party! Het hoofdsteun van de koptelefoon is verstelbaar in grootte, waardoor deze altijd goed zal zitten en je extra veel comfort hebt. Daarnaast heeft de koptelefoon een ingebouwde microfoonfunctie, waarmee je ook handsfree telefoongesprekken kan voeren. Dankzij de afstandsbedieningsfunctie wissel je met één druk op de knop van nummer in jouw playlist en beheer je ook nog eens jouw oproepen. Wil je de koptelefoon tijdelijk in jouw tas of koffer stoppen? Geen probleem! De koptelefoon is inklapbaar, waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt! Liever een andere kleur? De koptelefoon is ook te bestellen in het roze, blauw en groen!

Pluspunten:

Met twee apparaten tegelijkertijd te verbindenBatterijduur van maar liefst 3 uurHoofdsteun naar hoofdgrootte aan te passen

Minpunt:

Misschien heb je liever een andere kleur?

Het Amerikaanse bedrijf Pantone is al decennia lang een kleurrijke factor in de mode en lifestyle industrie. Door middel van uitgebreid ontwikkelde kleurenpallets en een innovatieve vorm van design, is dit bedrijf bij meer dan tien miljoen designers en ontwikkelaars ter wereld een niet meer weg te denken naam op het gebied van kunst, home-deco, kantoorartikelen en elektronica. Pantone valt op door het gebruik van talloze tinten in hun producten en basismaterialen. Het is dan ook een merk welke écht kleur geeft aan jouw interieur!

Specificaties

  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Bluetooth Koptelefoon
  • EAN: 4713213361429
  • Bediening Audio: Universeel
  • Kleur: Geel
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 235.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten