Bluetooth Selfiestick Pluspod - Celly

3406640
56.86
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Bluetooth Selfiestick Pluspod - Celly
56.86
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bluetooth Selfiestick Pluspod - Celly

De Pluspod Selfiestick van Celly is het ideale accessoire voor smartphonegebruikers, die de mooiste shots op ieder moment willen vastleggen met zichzelf of anderen. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Pluspod één groot pluspunt: de handige optie om deze ook als statief voor jouw smartphone of action cam te gebruiken. De arm is tot maximaal 50 centimeter uitschuifbaar en door de 360 graden draaibare klem is geen invalshoek te gek! De poten van het statief zijn uit te schuiven tot 10 centimeter. Met de Pluspod ben je altijd verzekerd van de perfecte selfie of waanzinnige actiebeelden! Jouw smartphone is gemakkelijk vast te klemmen in de (tot 8 centimeter) verstelbare klem en zorgt voor een veilige stabiliteit. Druk op de knoppen op de stick om de perfecte selfie te maken, of verwijder de knoppen om deze als afstandsbediening te gebruiken als je op langere afstand staat. Gebruik de Pluspod van Celly en jouw volgers zullen versteld staan!

Pluspunten:

Ook als statief te gebruikenMaximale lengte stick: 50 centimeterKoppelbaar aan jouw smartphone door middel van Bluetooth

Minpunt:

Niet in andere kleur verkrijgbaar

Wat je ook nodig hebt voor jouw smartphone, tablet of action cam, je vindt het bij Celly! Of het nu thuis, op het werk, op reis of tijdens het sporten is, bij iedere gelegenheid is dit fantastische merk jouw nieuwe vriend op het gebied van elektronische gadgets of accessoires. Het Italiaanse merk Celly beschikt over een ruim assortiment aan artikelen om mee op te laden, muziek te luisteren, jouw telefoon te beschermen of gewoon als must-have. Door innovatie, strak design en de mogelijkheden tot uitbreiding van artikelen is Celly een naam welke zich met trots gevestigd heeft in de wereld van de moderne technologie.

Specificaties

  • EAN: 8021735747819
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten