BluMill Health Fryer -10 Liter

3724217
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Lekkere én gezonde maaltijden zonder olie of vet
De BluMill HealthFryer staat garant voor een grote diversiteit aan bereidingswijzen voor o.a. friet, vlees, vis, brood en snacks. Health Frying of air frying is een gezonde bereidingswijze waar geen extra boter of olie aan te pas komt, enkel hete lucht, waarmee u gezonde, smaakvolle en vetarme maaltijden op tafel zet. En dankzij het royale formaat met een inhoud van wel 10L hij ideaal voor gezinnen en feestjes!

Digitale bediening en cool touch design
Met de BluMill Health Fryer kunt u frituren, grillen, braden, roosteren, drogen, gratineren, verhitten, warmhouden en ontdooien. De temperatuur kan ingesteld worden van 50C tot 230C en dankzij de timerfunctie tot 60 minuten met automatische uitschakeling, worden al uw maaltijden perfect gegaard.

Handige bediening met automatische programma's
De BluMill Health Fryer is verder voorzien van een touchscreen bediening met 6 vooraf geïnstalleerde programma’s die ondersteunen in de perfecte bereiding van uw eten. Bovendien is het apparaat ontworpen met een speciaal cool touch design, waardoor hij nooit te warm aan zal voelen bij gebruik. Handig als u even tussendoor de snacks omschudt!

Het schoonmaken na gebruik is eenvoudig; sappen en vetten worden opgevangen in de opvangschaal. De BluMill Health Fryer is daarnaast voorzien van een antiaanbaaklag waardoor u de lade en mand na gebruik met een vochtige doek en milde reiniger kunt schoonmaken.

Health Fryers zijn ontzettend handige apparaten waarin u twee keer sneller dan in een traditionele oven gerechten kunt bereiden. U legt de ingrediënten gewoon op de bakrekjes en de hitte wordt snel en gelijkmatig verdeeld door een ventilator waardoor het eten sappig blijft en u iedere keer heerlijke resultaten bereikt. Bovendien kunt u gezonder koken, omdat u geen vetstoffen hoeft toe te voegen.

Nu kunt u van de heerlijke smaken van eten genieten, zoals u deze kent van frituren, braden grillen en roosteren zonder toevoeging van extra boter of olie.

Recent heeft Molino een naamswijziging gekregen. De 10L Health Fryer wordt nu verkocht onder ons merk BluMill. Het apparaat is exact hetzelfde gebleven maar heeft enkel een nieuw merk gekregen.

Specificaties

  • Merk: BluMill
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720246427332
  • Vermogen (Watt): 1500.0
  • Kleur: Wit
  • Bediening: Digitaal
  • Capaciteit in personen: 5 personen of meer
  • Capaciteit (gram): 4000
  • Laadvermogen: XXL (1200 gram of meer)

Beoordelingen

Gesponsorde producten