BluMill Mini Kettingzaag

4631732
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OCG-Products
3,9 Sterren
BluMill Mini Kettingzaag
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heeft u in uw tuin mooie bomen of struiken staan die af en toe wat onderhoud nodig hebben? Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de BluMill Mini Kettingzaag – het ideale apparaat voor tuiniers en klussers van alle niveaus. Deze handige mini kettingzaag, compleet met 2 accu’s, biedt een uitstekende oplossing voor al uw zaagbehoeften. Met zijn compacte ontwerp en lichte gewicht van slechts 1 kg is deze kleine kettingzaag gemakkelijk met één hand te bedienen. Compleet met een uitgebreide set accessoires, biedt de BluMill Mini Kettingzaag alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan met al uw zaagwerkzaamheden.

Met de BluMill Mini Kettingzaag kunt u moeiteloos takken en planken zagen, waardoor het een veelzijdig gereedschap is voor diverse klussen in de tuin of op het werkterrein. Of het nu gaat om het trimmen van dikke takken of het zagen van houten planken, deze kettingzaag is geschikt voor elke klus.

Draadloze, krachtige kettingzaag
Voor beginners en ervaren gebruikers biedt de Blumill Mini Kettingzaag met accu optimale veiligheid, vrijheid en gebruiksgemak. Met niet één, maar twee krachtige 24V accu's, elk met een levensduur van 40-45 minuten kunt u met de draadloze BluMill Mini Kettingzaag elke zaagklus zonder problemen klaren. Zijn beide accu’s leeg? Volg dan eenvoudig de laadstatus dankzij de LED-indicatorlamp op de oplader, zodat u altijd precies weet wanneer u weer aan de slag kunt!

Maximale veiligheid
Door zijn lichte gewicht van slechts 1 kg en het ergonomische rubberen handvat kan de BluMill Mini Kettingzaag gemakkelijk met één hand worden bediend, waardoor u langer zonder vermoeidheid kunt doorwerken. Met zijn innovatieve en veilige ontwerp biedt de BluMill Mini Kettingzaag dubbele bescherming. Op die manier wordt de kans op ongelukken minimaal. De ingebouwde veiligheidsvergrendeling en handbescherming zorgen ervoor dat uw zaagervaring altijd veilig is.

Efficiënte warmteafvoer
Dankzij het doordachte ontwerp met uitstekende warmteafvoersysteem, is de BluMill Mini Kettingzaag gegarandeerd beschermd tegen oververhitting, waardoor u eenvoudig kunt zagen zonder onderbrekingen. Met deze geavanceerde functies blijft de kettingzaag koel en betrouwbaar, zelfs bij langdurig gebruik.

Productspecificaties

  • Merk: BluMill
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720663025227

Beoordelingen

Gesponsorde producten