wij zijn voor Oranje.

Tijdens het EK voetbal is iedereen fan. En niet alleen van voetballen. Het recept om mee te scoren: een lekker bittergarnituur. Hang de slingers alvast op en nodig je vrienden en familie uit voor een gezellige EK borrel met hapjes en drankjes. Aanvallen!

trends van Blokker

alles voor de Oranje borrel.

Een feest is niet compleet zonder een borrel. Nodig je vrienden uit, schenk de glazen vol en proost op een geweldige tijd samen. 

trends van Blokker

een huis vol oranje.

Laat zien dat je voor oranje bent met een huis vol slingers, vlaggen en ballonnen. Breng het feest in huis en geniet van een onvergetelijke, vrolijke sfeer!

trends van Blokker

hijs jezelf in oranje.

Of je nu thuis kijkt of buiten de deur met vrienden, je oranje outfit brengt de sfeer erin. Vier elke overwinning in stijl. Pak uit met knallende haarspray, grappige accessoires en opvallende schmink.

trends van Blokker

... of EK voetbal in de tuin kijken?

EK Voetbal kijken in de tuin. De zon hoog aan de hemel, iedereen in het oranje, de BBQ aan en de tv naar buiten. Kun jij ook niet wachten? Wat je in ieder geval niet moet vergeten: goede verlengsnoeren in de juiste lengte. Eén voor als je een elektrische BBQ hebt. En natuurlijk één voor je tv!

Maak er een gezellig feestje van 

Je kent ze vast allemaal, de voetbalnummers in onze Spotify-playlist. ‘Wij houden van Oranje’ (EK 1988), ‘Viva Hollandia’ (EK 2008), Liberté (WK 2010), ‘We are the people’ (EK 2020) en nog veel, veel meer. Om te beluisteren tijdens het komende EK voetbal en hier zo een extra gezellig feest van te maken.

Blokker is Oranje

Bij Blokker geloven we in het omarmen van de Oranjegekte tijdens grote sportevenementen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan oranje feestartikelen, van vlaggen en slingers tot hoeden en toeters. Creëer een feestelijke sfeer in huis of op straat en laat zien dat je trots bent op ons nationale team!

Voorbereiding op het WK Voetbal

Het WK Voetbal is een van de hoogtepunten van sportief Nederland. Bij Blokker vind je alles om je voor te bereiden op dit grootse evenement. Van barbecuebenodigdheden voor een gezellige voetbalavond met vrienden tot koelboxen en picknickmanden voor een comfortabele kijkervaring in het park. Met Blokker ben je klaar om onze jongens naar de overwinning te juichen!

Niet alleen voetbal

Bij Blokker ondersteunen we niet alleen het Nederlandse voetbalteam, maar ook andere sportieve prestaties van Nederlandse atleten wereldwijd. Of het nu gaat om schaatsen, hockey, wielrennen of een andere sport, wij staan klaar om onze sportieve helden te supporteren. Ontdek ons assortiment aan sportartikelen en laat zien dat je achter ons land staat, ongeacht de sport!

Samen supporteren

Sport verbindt mensen en bij Blokker geloven we in de kracht van samenhorigheid. Daarom bieden we producten aan waarmee je samen met vrienden en familie kunt genieten van sportieve evenementen. Of je nu een barbecue organiseert voor het WK Voetbal of een picknick in het park tijdens de Olympische Spelen, Blokker heeft alles wat je nodig hebt om er een geslaagde dag van te maken!

Conclusie

Bij Blokker zijn we trots op onze Nederlandse sporters en moedigen we ze aan tijdens alle grote sportevenementen wereldwijd. Met ons uitgebreide assortiment aan feestartikelen, barbecuespullen en picknickbenodigdheden ben je klaar om Nederland te supporteren, wat de sport ook moge zijn!