Bobbel Home - Bartafel Set - Inclusief Barstoelen - Vintage - Bruin

4214924
199.99
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,3 Sterren
Bobbel Home - Bartafel Set - Inclusief Barstoelen - Vintage - Bruin
199.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bij Bobbel Home vindt u een ruim assortiment meubels om van uw huis een warm en gastvrij thuis te maken. Onze meubels combineren functionaliteit met hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om naadloos te passen in verschillende interieurstijlen. Of u nu een voorkeur heeft voor een industriële uitstraling of een meer klassieke stijl, bij Bobbel Home vindt u altijd meubels die aan uw wensen voldoen.

Deze rechthoekige bartafel wordt geleverd inclusief 2 barstoelen en heeft een slank en eenvoudig ontwerp dat perfect aansluit bij elke huistijl. Met afmetingen van 100x40x90 cm is deze tafel veelzijdig en past hij ideaal in de keuken als ontbijtbar of in de woonkamer.

Het rustieke tafelblad in combinatie met de zwarte metalen poten geeft deze tafel zijn industriële uitstraling. Deze stijl wordt naadloos doorgetrokken naar de bijpassende barstoelen, waardoor uw interieur een samenhangende en eigentijdse uitstraling krijgt.

Zowel de bartafel als de barstoelen zijn eenvoudig te monteren, zodat u snel kunt genieten van deze praktische en stijlvolle toevoeging aan uw huis.

Deze multifunctionele bartafel met stoelen biedt niet alleen een handige plek om te werken, eten of ontspannen, maar voegt ook karakter toe aan uw huis. Bij Bobbel Home kunt u rekenen op hoogwaardige meubels die uw huis omtoveren tot een gezellige en gastvrije omgeving waar u zich thuis voelt.

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 8720618532138
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten