Bobbel Home - Hoekbureau Industrieel - L-vormig - MDF / Metaal

3651057
154.99
Je kunt 30 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 30 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,3 Sterren
Bobbel Home - Hoekbureau Industrieel - L-vormig - MDF / Metaal
154.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze bureau heeft een eigentijds design en kan moeiteloos harmoniëren met andere meubels. Kortom, bij Bobbel Home vindt u altijd meubels die aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

Als u behoefte heeft aan extra werkruimte, overweeg dan ons L-vormige industriële hoekbureau. Industriële bureaus stralen een stoere en rustieke sfeer uit en zijn vaak vervaardigd met houten tafelbladen en metalen poten. Ons ruime L-vormige hoekbureau, met een bruin MDF bureaublad en een zwart metalen onderstel, is perfect geschikt voor uw woonkamer of kantoor. Het combineert gebruiksgemak, ruimte en kwaliteit en voegt een strak element toe aan uw interieur. Met voldoende ruimte voor benodigde accessoires en alles binnen handbereik, kunt u uw werkplek efficiënt inrichten.

Dankzij de L-vorm kan dit bureau in vrijwel elke hoek worden geplaatst, en de achterste hoek is zo ontworpen dat kabels netjes kunnen worden weggewerkt. Het is vervaardigd met hoogwaardig spaanplaat en een sterk metalen frame, waardoor het tot wel 50 kg kan dragen.

Bij Bobbel Home raden we aan om regelmatig stof af te nemen met een zachte doek. Als het meubel vies wordt, kunt u het reinigen met een niet-schurende, licht vochtige en ingezeepte spons, gevolgd door het droogwrijven met een zachte, pluisvrije doek.

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7433645440437
  • Aantal laden: 0
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 135x138x75 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten