Bobbel Home - Vrijstaande kapstok - 8 haken - Boomvorm - Hout - Wit

4214961
54.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,5 Sterren
Bobbel Home - Vrijstaande kapstok - 8 haken - Boomvorm - Hout - Wit
54.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze prachtige kapstok, met een verfijnde walnoot afwerking, is niet alleen een functioneel meubelstuk om uw hal of woonkamer vrij van rommel te houden, maar voegt tevens een vleugje stijlvolle elegantie toe aan uw interieur.

Met maar liefst 8 stevige haken biedt deze kapstok ruimte voor jassen, hoeden, tassen en meer. Of het nu gaat om het organiseren van uw dagelijkse benodigdheden of het gastvrij ontvangen van gasten, deze kapstok staat voor u klaar.

Het montageproces is uiterst eenvoudig en probleemloos. Genummerde onderdelen en duidelijke, stapsgewijze instructies maken het samenstellen van deze houten kapstok een fluitje van een cent. Binnen de kortste keren kunt u genieten van een opgeruimde en georganiseerde ruimte, zodat u meer tijd kunt besteden aan de dingen die u het liefste doet.

Met zijn tijdloze uitstraling en praktische bruikbaarheid is deze kapstok de perfecte aanvulling op uw huis, waardoor het niet alleen georganiseerd blijft, maar ook een warm welkom biedt aan iedereen die binnenkomt. Voeg een vleugje klasse toe aan uw leefruimte met deze fraaie walnootkapstok.

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 8720618533395

Beoordelingen

Gesponsorde producten