Bobbel Home Opbergkast - Dressoir - Industrieel - Hout - Bruin/Zwart

3543747
149.99
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,3 Sterren
Bobbel Home Opbergkast - Dressoir - Industrieel - Hout - Bruin/Zwart
149.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Bobbel Home opbergkast is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen, waarbij we functionaliteit en kwaliteit op een plezierige manier combineren. Deze kast is vervaardigd van hoogwaardige materialen en biedt comfort, praktisch gebruik en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een dressoir dat zowel praktisch als stijlvol is, dan bent u bij Bobbel Home aan het juiste adres!

Deze multifunctionele opbergkast is de perfecte keuze voor iedereen die moeite heeft met kiezen tussen een woonkamerkast en gangplanken, of tussen een rustiek en industrieel ontwerp. De kast heeft 3 open planken en 3 verborgen planken, waardoor u voldoende ruimte heeft voor al uw opbergbehoeften.

Deze kast biedt een hoge mate van stabiliteit dankzij de stevige combinatie van ijzer en slijtvast parket. U kunt het bovenoppervlak belasten met voorwerpen tot wel 30 kg.

De veelzijdigheid van deze 80 cm lange opbergkast is indrukwekkend. U kunt het niet alleen als kast in de woonkamer gebruiken, maar ook in uw studeerkamer, slaapkamer of zelfs in de keuken om extra opslagruimte te creëren. Het is zelfs geschikt voor het decoreren met groene planten en fotolijsten.

Het ontwerp van deze woonkamerkast combineert een trendy industriële uitstraling met zorgvuldig vervaardigde rustieke parketplanken. Het unieke deurontwerp wekt nieuwsgierigheid op naar wat erachter verborgen ligt.

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 6013821115161
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten