Bolsius - CleanLight - Houder en navulbare Geurkaarsen - Starterkit

3944661
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bolsius
4,7 Sterren
Bolsius - CleanLight - Houder en navulbare Geurkaarsen - Starterkit
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bolsius - CleanLight starterkit - Houder en navulbare geurkaars

GENIET, VUL BIJ, OPNIEUW EN OPNIEUW
Ontdek onze nieuwste sfeermaker, Bolsius CleanLight. Een navulbare geurkaars die ontelbare avonden meegaat. Dat komt door de hervulbare houder met dubbelwandig glas die ervoor zorgt dat er geen waxresten overblijven. De starterkit wordt standaard geleverd met de geuren 'Gardenia & Fig', 'Cedarwood & Vetiver', 'Cypress & Amber' en 'Grapefruit & Ginger'.

* Brandt volledig schoon
* Uniek handgeblazen design
* Navulbare geurkaars zonder cup
* Minder afval
* Zonder palmolie
* Perfecte vlam
* Met natuurlijke vegan wax
* Met natuurlijke extracten

CleanLight is vriendelijk voor de planeet én voor je portemonnee: de navulbare geurkaarss branden niet alleen langdurig (tot wel 20 uur), maar ook helemaal op: alleen het lontplaatje blijft achter, waardoor je weinig afval overhoudt. Zonder palmolie en met natuurlijke vegan wax.

De handgeblazen CleanLight houder is gemaakt van dubbelwandig glas met een overloop van transparant naar olijfgroen. Stijlvol en uniek.

Geniet, vul bij, opnieuw en opnieuw met Bolsius CleanLight. Een revolutionair systeem met unieke houder passende en navulbare geurkaars. De gepatenteerde technologie achter het dubbelwandige glas zorgt ervoor dat de geurkaars volledig opbrandt én draagt bij aan een nog betere geurbeleving. Minder afval, net zoveel genieten.

Bolsius maakt kwaliteitskaarsen en geurproducten sinds 1870 en gebruikt alleen de beste grondstoffen. Elk Bolsius-product is gemaakt met vakmanschap en duurzamer geproduceerd in Europa. Geniet van een magische geurbeleving en schoon brandgedrag, zónder palmolie, mét natuurlijke extracten en vegan wax.

Zet het product op een veilige plaats, ver van brandbare materialen en niet in direct zonlicht. Zorg ervoor dat de houder niet om kan vallen. Plaats de navulbare geurkaars in de speciale CleanLight-houder en geniet van geur en licht. Is jouw navulbare geurkaars opgebrand? Gooi het lontplaatje dan weg en plaats een nieuwe navulbare geurkaars in jouw favoriete geur!

Sinds 1870 maakt Bolsius kwaliteitsproducten waarmee je gezelligheid en sfeer creëert. Dat doen we met passie, vakmanschap én liefde voor mens en planeet. Bolsius inspireert, verbindt en verwarmt mensen met de magie van kaarslicht en geuren die je zintuigen prikkelen. Zo maak je van elk moment een bijzonder moment. Voor jezelf én voor iedereen om je heen.

Specificaties

  • Merk: Bolsius
  • EAN: 8717847159717
  • Kleur: Groen

Beoordelingen

Gesponsorde producten