Boodschappentrolley Classic Family - Zwart

4019932
149.00
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Boodschappentrolley Classic Family - Zwart
149.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met zijn ruime capaciteit van 76 liter biedt de Classic Family voldoende ruimte voor al uw boodschappen, zodat u niet langer hoeft te sjouwen met zware tassen. Het sterke frame en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trolley bestand is tegen dagelijks gebruik en lang meegaat.

Een van de opvallende kenmerken van de Classic Family is het ergonomische ontwerp. De in hoogte verstelbare handgreep zorgt ervoor dat u de trolley kunt aanpassen aan uw lengte, waardoor u comfortabel en zonder belasting van uw rug kunt lopen. De soepel rollende wielen maken het gemakkelijk om de trolley moeiteloos over verschillende oppervlakken te manoeuvreren, zelfs op oneffen terrein.

Naast zijn praktische eigenschappen heeft de Classic Family ook oog voor stijl. Het tijdloze en elegante ontwerp maakt van deze boodschappentrolley een modieuze metgezel tijdens uw boodschappenrondes. Of u nu naar de supermarkt, de markt of het winkelcentrum gaat, met de Classic Family ziet u er altijd stijlvol uit.

De Classic Family is niet alleen geschikt voor boodschappen, maar ook voor andere dagelijkse taken. Het is ideaal voor uitstapjes naar het park, het strand, het picknicken of zelfs voor het vervoeren van uw wasgoed. Deze veelzijdige trolley past zich gemakkelijk aan uw behoeften aan.

Productspecificaties

  • Merk: CARLETT
  • EAN: 8436589220454
  • Type sluiting: Clipsluiting
  • Aantal wielen: 4
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten