Borderlands 3 - Ultimate Edition - Nintendo Switch

4355729
56.07
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Borderlands 3 - Ultimate Edition - Nintendo Switch
56.07
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Borderlands 3 - Ultimate Edition kopen voor Nintendo Switch!

Stap binnen in de chaotische en meedogenloze wereld van Pandora met Borderlands 3 Ultimate Edition voor Nintendo Switch! Deze epische bundel tilt het populaire Borderlands 3 naar nieuwe hoogten en biedt een ongeëvenaarde speelervaring voor zowel doorgewinterde Vault Hunters als nieuwkomers in de serie.

De Ultimate Edition bevat:
- Borderlands 3 basis game
- DLC Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot
- DLC Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock
- DLC Bounty of Blood
- DLC Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck
- Designer's Cut
- Director's Cut
- 30+ cosmetische items

De Borderlands 3 Ultimate Edition bevat niet alleen de basisgame, maar ook een schat aan extra content en add-ons die de actie naar een hoger niveau tillen. Met deze editie krijg je toegang tot alle vier de uitbreidingspakketten, waaronder "Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot," "Guns, Love, and Tentacles," "Bounty of Blood," en "Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck." Elke uitbreiding biedt nieuwe verhaallijnen, personages en wapens om je avontuur in de Borderlands te verrijken.

Maar dat is nog niet alles! De Ultimate Edition bevat ook alle cosmetische packs, wapenpakketten en Season Pass-bonussen die zijn uitgebracht, waardoor je de vrijheid hebt om je Vault Hunter aan te passen en je arsenaal te verbeteren met nog meer waanzinnige en dodelijke uitrusting.

Of je nu solo op pad gaat of de ultieme coöp-ervaring met vrienden zoekt, Borderlands 3 Ultimate Edition biedt grenzeloos plezier en uitdagingen in een unieke cel-shaded grafische stijl die de game zijn kenmerkende look geeft. Ben je klaar om Pandora te verkennen, buit te verzamelen en de strijd aan te gaan met de gestoorde inwoners van deze wereld? De Ultimate Edition is de sleutel tot een grenzeloos avontuur!

Grijp deze kans om de ultieme Borderlands 3-ervaring te beleven. Bestel de game vandaag nog en duik in een wereld vol chaos, humor en overvloedige buit!

Borderlands 3 Ultimate Edition biedt de onmisbare Borderlands 3-ervaring. Of je nu thuis bent of onderweg, bereid je voor op totale chaos met de prijswinnende basisgame, alle zes contentadd-ons en een uitgebreide collectie aan bonuscosmetische packs! Betreed diverse werelden als een van de vier Vault Hunters - de ultieme schattenjagers en badasses van de Borderlands.

Elke Hunter heeft uitgebreide vaardigheden, unieke eigenschappen en talloze opties voor personalisatie. Speel solo of daag een vriend uit voor een online coöp-avontuur voor twee spelers, waarbij je het opneemt tegen meedogenloze vijanden, enorme buit vergaart en je thuissterrenstelsel redt van de meest meedogenloze sekteleiders.

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de trailer van Borderlands 3 - Ultimate Edition!

Productspecificaties

  • Merk: Gearbox
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Gearbox Software
  • EAN: 5026555070997
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten