Boska Essential BBQ Tools Monaco+ - 3 Accessoires - RVS - Giftset

4152377
42.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Essential BBQ Tools Monaco+ - 3 Accessoires - RVS - Giftset
42.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een handige giftset met alle essentiële BBQ accessoires voor echte barbecue helden. De Essential BBQ Tools Monaco+ van BOSKA bevat 3 vaatwasserbestendige tools van 100% roestvrijstaal met een uniek diamantpatroon voor extra grip. Perfect voor vis, vlees en groenten op de BBQ en in de keuken. Inclusief S-haken.

Dankzij de spitse punt en het diamantpatroon is de BBQ Pincet perfect voor precisiewerk, zoals het omdraaien van kippenvleugels en plakken aubergine. Een handige tool die door veel koks en BBQ experts gebruikt wordt, maar in veel andere BBQ sets – behalve deze! – mist.

De BBQ Spatel schuif je dankzij de vlakke, afgeronde rand eenvoudig onder van (vega)burgers en andere platte lekkernijen. Door het lange handvat blijven je handen altijd veilig van de warmtebron vandaan.

Uniek aan de BBQ Tang is zijn onbreekbare mechanisme. Dankzij de tanden, grijpfunctie en het diamantpatroon heb je extra grip op voedsel dat anders van je BBQ gereedschap afglijdt.

Op deze en andere BBQ tools van BOSKA Food Tools ontvang je levenslange garantie. Ze bevatten een tijdloos design en zijn getest en goedgekeurd door experts. Een handig hulpje voor in de keuken en tijdens het barbecueën. De tools zijn volledig van hoogwaardig roestvaststaal en bevatten een diamantpatroon voor extra grip. Perfect te combineren met andere Food Tools uit de Monaco+ collectie. Spaar ze allemaal!

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • EAN: 8713638058177
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten